|

Tavares pazarlığı kızıştı

Galatasaray'ın 1.5 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Sao Paulo, 21 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 06:06 - 17/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Sarı-kırmızılıların kaleci antrenörü Taffarel'in transferi için uğraş verdiği Junior Tavares için Sao Paulo'ya yapılan teklifin detayı belli oldu.
Sarı-kırmızılıların kaleci antrenörü Taffarel'in transferi için uğraş verdiği Junior Tavares için Sao Paulo'ya yapılan teklifin detayı belli oldu.

Ara transfer döneminde önceliğini sol beke veren Galatasaray, arayışlarını sürdüryor. Sarı-kırmızılıların kaleci antrenörü Taffarel'in transferi için uğraş verdiği Junior Tavares için Sao Paulo'ya yapılan teklifin detayı belli oldu. Galatasaray scout ekibinin önerdiği ve Fatih Terim tarafından da onaylanan Tavares için sarı-kırmızılı yönetim, Sao Paulo'ya 1.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Galatasaray'ın teklifini az bulan Brezilya ekibinin CEO Rai'nin, olumsuz yanıt verdiği ve transfer için 4 milyon Euro talep ettikleri öğrenildi. Junior Tavares'in bonservisinin yüzde 50'sinin Sao Paulo'ya ait olduğu ve bu sebeple Brezilya ekibinin 4 milyon Eurodan aşağıya oyuncuyu satmaya yanaşmadığı vurgulandı. İki taraf arasındaki pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Sao Paulo'ya Gremio'dan 2017 yılının Ocak ayında transfer olan 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 25 maçta 3 asist yaptı.

GİDECEĞİMİ NEREDEN ÇIKARDINIZ

G.Saray transfer çalışmalarına devam ederken bir yandan da takımdan ayrılması gündemde olan futbolcularla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımdan gönderilmesi gündemde olan Iasmin Latovlevici, Rumen basınına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Latovlevici'nin şu ana kadar sergilediği performans yeterli bulunmadı. Taraftarların da eleştirisini alan tecrübeli futbolcu, geleceği hakkında çıkan haberlere yanıt verdi. Ayrılacağı yönündeki haberlerin nereden çıktığını anlamadığını belirten Latovlevici, "Yönetim bana böyle şey söylemedi. Arkadaşlarım da bana neler olduğunu söylüyor. Onlara hiçbir şey olmadığını söyledim. Galatasaray'da oynamaktan dolayı çok mutluyum. Söylenenler umurumda değil" dedi.

Şampiyonluğa ihtiyacımız var

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, seçimden sonra Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmaları gerektiğini söyledi. Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi 1905 Galatasaraylı Yönetici Ve İşadamları Derneği'nde düzenlenen etkinliğe katılan Özbek, "Projelerimiz tamamen G,Saray'ın 21 Ocak sonrası için. Şampiyonluğa büyük ihtiyacımız var. Dolayısıyla bütün G.Saraylıların seçim ertesinde şampiyonluğa odaklanması lazım" dedi.


Hakan Balta yeniden doğdu

Galatasaray'da İgor Tudor döneminde kadro dışı bırakılan Hakan Balta, Antalya kampındaki performansı ile tam not aldı. Fatih Terim, takımdaki genç oyunculara Hakan Balta'yı örnek göstererek disiplinli şekilde çalışanın karşılığını mutlaka alacağını ifade ediyor. Özellikle sol bek transferinde sonuç bekleyen Terim, antrenmanlarda Hakan ve Latovlevici'yi deneyerek rekabet oluşturdu.

#Galatasaray
#Tavares
6 yıl önce