|

Trabzon'da oynamak gurur verici

Kendisini sadece takıma değil tüm Trabzon'a kabullendirdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Bu benim için gurur verici bir şey. İnşallah önümüzdeki yıllarda da böyle devam eder" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/07/2015 Pazar
Güncelleme: 02:54 - 12/07/2015 Pazar
Yeni Şafak

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, kendisini sadece takıma değil, bütün Trabzon'a kabullendirdiğini düşündüğü söyledi. Bordo-mavililerin kamp yaptığı otelde açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, "Kendimi zaten sadece takıma değil, bütün Trabzon'a kabullendirdiğimi düşünüyorum. Bu da benim için gurur verici bir şey. İnşallah önümüzdeki yıllarda da böyle devam eder" dedi. Mehmet Ekici, Hami Mandıralı'ya benzetilmesine ilişkin soruya, "Sadece benim için değil, çoğu futbolcu için örnekti. İnşallah ben de aynı şekilde devam ederim" dedi. Trabzonspor'u temsil ettiklerini kaydeden Mehmet, şöyle devam etti: "Bizim için burada oynamak gurur verici. Bunun için de büyük hedeflerle yola çıkmamız gerekiyor. Ben de bunun bilincindeyim. Bu sezon da büyük adımlarla ilerlemek ve şampiyonlukta yarışmak istiyoruz. Çünkü biz Trabzonsporuz."



Şota'dan top kaybı uyarısı


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'da kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdmana sakat Deniz ve Bourceanu katılmazken, ülkesinden dönen Mbia kampa katıldı. Taktik çalışması sırasırda teknik direktör Şota Arveladze, top kaybı yapan futbolculara, "Topu kaybettikten sonra kendinizi gösterin ve tekrar kazanmaya çalışın" diye uyarılarda bulundu.




#Trabzon
#Mehmet Ekici
#Şota Arveladze
9 yıl önce