|

Ümit Karan eski takımına geri döndü

Kısa bir süre önce Vefaspor'a attığı imzayla gündeme gelen teknik direktör Ümit Karan, daha önce görev yaptığı Shkupi ile anlaşma sağladı.

10:58 - 1/10/2020 Perşembe
Güncelleme: 11:08 - 1/10/2020 Perşembe
AA
Ümit Karan, daha önce Malatyaspor USA takımında teknik direktörlük yapmıştı.
Ümit Karan, daha önce Malatyaspor USA takımında teknik direktörlük yapmıştı.

Teknik direktör Ümit Karan, daha önce de çalıştırdığı Kuzey Makedonya 1. Ligi ekiplerinden Shkupi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Karan yaptığı açıklamada, menajeri Değer Okşar'la başta Türkiye olmak üzere Avrupa ve Amerika'dan gelen teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.

"Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek istiyorum"

Uzun süren istişareler sonucu Shkupi ile anlaşmaya vardıklarını belirten Karan, "Doğru kararın yarım kalan hikayeyi tamamlamak olduğunu düşündük ve imzayı attık. Hem Galatasaray gibi köklü bir takımda hem de Türkiye'nin milli forması altında top koşturmuş biri olarak, tecrübelerimi ortaya koyup bu takımı şampiyon yapmak, dahası Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek istiyorum. Takım arkadaşlarım, kulüp yöneticilerimin desteği ve inancı tam. Elimden gelenin fazlasını yaparak hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ümit Karan, başarılı bir sezon geçirerek yarım kalan hikayelerini şampiyonlukla taçlandıracaklarından emin olduğunu sözlerine ekledi.

#Ümit Karan
#Shkupi
3 yıl önce