|

SlingBox Solo Best Buy ile Türkiye'de

SlingBox Solo ile cep telefonundan ya da bilgisayardan, internet bağlantısı olan her yerden istenilen TV programı izlenebiliyor, uzaktan kumanda aksesuarı ile de kanal-ses gibi uydu alıcının ayarları değiştirilebiliyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 4/02/2010 Perşembe
Güncelleme: 17:56 - 4/02/2010 Perşembe
Yeni Şafak
SlingBox Solo Best Buy ile Türkiye'de
SlingBox Solo Best Buy ile Türkiye'de

Teknoloji alışverişinde dünyanın 1 numarası Best Buy, İzmir Ege Park Balçova Alışveriş Merkezi'nde açılan mağazasında ilkleri sunmaya devam ediyor. Türkiye'de ilk kez satışa sunduğu SlingBox Solo ile Best Buy, çok sık seyahat eden TV bağımlıları için dünyanın her yerinden kendi evlerindeymiş gibi TV izleme keyfini sunuyor.


SlingBox Solo, cep telefonu veya dizüstü bilgisayarından tüm TV kaynaklarını dünyanın her yerinden seyredip yönetmeye imkan veriyor. Sık seyahat eden spor ve sinema tutkunlarının vazgeçilmezleri arasına girecek SlingBox Solo, en heyecanlı canlı programları bile anında izleme olanağı sunuyor. SlingBox Solo ile cep telefonundan ya da bilgisayardan, internet bağlantısı olan her yerden istenilen TV programı izlenebiliyor, uzaktan kumanda aksesuarı ile de kanal-ses gibi uydu alıcının ayarları değiştirilebiliyor. Hatta evinizdeki diğer medya oynatıcıları da Slingbox'a bağlayarak istenilen film ve programlar da seyredilebiliyor.


Yüksek görüntü kalitesi elde edebilmek için SlingBox Solo'ya HD kaynakları da bağlanabiliyor. SlingPlayer ile 60 dakikaya kadar videolar bilgisayar üzerinden duraklatılabiliyor, ileri veya geri sardırılabiliyor. SlingRemote sayesinde kanal değiştirmekten DVR'la kayıt yapmaya kadar pek çok işlem bilgisayar üzerinden yapılabiliyor. SlingBox Solo'nun değişik izleme modları sayesinde artık çalışırken veya internette gezinirken de video seyretmek mümkün oluyor.


SlingBox'u mobil telefonundan izlemek için, mobil telefona özel SlingPlayer Mobile yazılımının ayrıca satın alınması gerekiyor. Pek çok PDA'e, mobil telefona ve akıllı telefona özgü SlingPlayer Mobile versiyonları bulunuyor. 30 günlük ücretsiz deneme sürümüne www.slingmedia.com'dan ulaşılabiliyor. SlingPlayer Mobile'a uyumlu mobil telefonların listesi http://www.support.slingmedia.com adresinde yer alıyor.


SlingBox Solo, Türkiye'de sadece Best Buy İzmir mağazasında 399 TL fiyatla satışa sunuluyor.

14 yıl önce