|

UEFA Süper Kupa: Real Madrid Atletico Madrid maç özeti izle! Video

UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Real Madrid'i normal süresi 2-2 biten maçın uzatma devrelerinde 4-2 mağlup eden Atletico Madrid, UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu. İşte kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Real Madrid Atletico Madrid maç özeti.

Yeni Şafak
08:53 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:04 - 16/08/2018 Perşembe
AA
UEFA Süper Kupa mücadelesinde Atletico Madrid Real Madrid'i uzatmalarda 4-2 yenerek kupanın sahibi oldu.
UEFA Süper Kupa mücadelesinde Atletico Madrid Real Madrid'i uzatmalarda 4-2 yenerek kupanın sahibi oldu.

Atletico Madrid Real Madrid maç özeti haberimizde. Atletico Madrid, normal süresi 2-2 biten maçın uzatma devreleri sonucu Real Madrid'i 4-2 yenerek UEFA Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Bizler de sizler için maç özetini hazırladık. İşte Atletico Madrid Real Madrid maç özeti.

Estonya'nın başkenti Tallinn'deki Lilleküla Stadı'nda oynanan UEFA Süper Kupa maçında geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi'nin kazananı Atletico Madrid karşılaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, henüz ilk dakika dolmadan Diego Costa'nın golüyle 1-0 öne geçti. Costa'nın 49. saniyede bulduğu gol, UEFA Süper Kupa tarihinin en hızlı golü olarak kayıtlara geçti.

Rakibine 27. dakikada Karim Benzema'nın attığı golle cevap veren Real Madrid durumu 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Real Madrid, 63. dakikada Sergio Ramos'un penaltıdan bulduğu golle 2-1 üstünlük sağladı.


Diego Costa, 79. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydeden Costa, skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın normal süresi 2-2 berabere bitti ve uzatma devrelerine geçildi.

Uzatma devrelerinde etkili bir oyun ortaya koyan Atletico Madrid, Saul Niguez'in 98. dakikada ve Koke'nin 104. dakikada attığı gollerle mücadeleden 4-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Atletico Madrid, 2010 ve 2012'den sonra 3. kez UEFA Süper Kupa'yı kazandı. Real Madrid ise bu kupayı 5'er kezle en çok kazanan takımlar Barcelona ve Milan'ı yakalama fırsatını kaçırdı.



Maça ait istatistikler
#Atletico Madrid
#Futbol
#Real Madrid
#UEFA Süper Kupa
#Maç özeti
6 yıl önce
default-profile-img