09:51, 11/07/2025, Cuma
MİT'ten 'gaybubet' olarak bilinen hücre evine nokta operasyon: FETÖ firarisi İstanbul’da yakalandı
İstanbul’da FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda, eski istihbaratçı emniyet mensubu V.Ö. sahte kimlikle yakalandı. MİT ve emniyetin ortak operasyonu, örgütün "gaybubet" olarak adlandırdığı hücre evlerinden birinde gerçekleştirildi.
Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı (MİT) ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu, Bitlis Emniyet Müdürlüğü’nde İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yaparken KHK ile ihraç edilen eski Emniyet Amiri V.Ö., hücre evinden çıkarken sahte kimlikle yakalandı. Şüphelinin, FETÖ’nün gizli yapılanmalarından birinde saklandığı belirlendi.
V.Ö., sorgulanmak üzere emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.