Ekonomi Aslanın gözü SUV payında

Aslanın gözü SUV payında

Peugeot kombivan aracı Rifter’la gözünü SUV pazarına dikti. 55 bin adetlik kombivan araç pazarını genişletme hedefiyle yola çıkan Rifter, sınıfında olmayan özelliklerle SUV’dan pay alarak segmentini zorlayacak.

Abone Ol Google News
Şuayip Alabay Yeni Şafak
Aslanın gözü SUV payında
​Peugeot kombivan aracı Rifter

Yeni Peugeot Rifter Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Peugeot Rifter rakiplerinden farklılaşan i-Cockpit, anahtarsız giriş, Zenith cam tavan, elektrikli arka camlar, açılır arka kapı camı, ekstra saklama gözleri, advanced grip kontrol, LED gündüz led farları, yokuş iniş destek sistemi, adaptif hız sabitleme ve ileri sürüş destek sistemleri ile kendi segmentinde yeni bir üst segment oluşturuyor.

114 BİN LİRADAN SATIŞA ÇIKTI

27 şubatta ön siparişe açılan Peugeot Rifter, 114 bin liradan başlayan fiyatlarla bugünden itibaren tüm yetkili satıcılarda satışa sunuluyor. Ayrıca tanıtım çerçevesinde 50 bin lira için 12 ay yüzde 0 faiz kredi kampanyası ile müşterilerine sunulacak. En dolu paket ise 150 bin lira olacak.

100 KM’DE 4,4 LİTRE YAKIYOR

Dizel BlueHDi motorlar 2 farklı güç seçeneği ile satışa sunuluyor. Giriş seviyesi olarak sunulan 1.6 BlueHDi 100hp, 5 ileri şanzıman ile kombine ediliyor. Ürün gamında daha üstte konumlanan BlueHDi 130hp S&S motor ise standart olarak 6 vitesli manuel şanzımanla kombine edilirken isteğe bağlı olarak 8 kademeli tam otomatik şanzıman EAT8 ile donatılabiliyor. Rifter karma tüketimde ortalama 100 kilometrede 4,4 litre yakıt tüketiyor.

  • RİFTER FARKLI BİR SINIF OLUŞTURACAK
  • Peugeot Türkiye Pazarlama Müdürü Mehmet Akın, “Rifter ürün gamımızda önemli bir yere sahip. Bu segmentin Türkiye’de yüzde 6 pazar payı var. Kendi segmentinin önünü açacak bir araç. İddiamız çok büyük. Son dönemde bu segmente daha fazla pay almayı başardık. Kombivan segmentinde yüzde 99 dizel satılıyor. Bu yıl pazardan genel olarak yüzde 5 pazar payı almak için çalışacağız. Yine genel anlamda 26 bin 500 adetlik satış hedefliyoruz” dedi.

Çanakkale’den Afrin'e

E-ihaleden 246 milyon gelir geldi