|

beIN Sports: Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig’de Başakşehir kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor. Derbide alınan beraberliğin ardından Başakşehir yoluna 3 puanla devam etmek ve Beşiktaş’ı sahasında yenmek istiyor. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte beIN Sports Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
16:09 - 3/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:16 - 3/11/2018 Cumartesi
Diğer
Süper Toto Süper Lig'de Başakşehir kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor.
Süper Toto Süper Lig'de Başakşehir kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Süper Toto Süper Lig’de Beşiktaş deplasmanda Başakşehir’in konuğu olacak. Süper Lig’de daha önce 20 kez karşı karşıya geldiler ve maçlarda Başakşehir’in 5-4 üstünlüğü bulunurken 11 maç da berabere bitti.

BeIN Sports nasıl izlenir?

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
Maça ait istatistikler

Başakşehir ve Beşiktaş, Süper Lig'de 20 kez karşı karşıya geldi. Başakşehir bu maçlarda rakibine 5-4'lük üstünlük kurarken, 11 maç berabere bitti. Başakşehir-Beşiktaş eşleşmesi, Süper Lig tarihinde en az 20 maç oynanan eşleşmeler arasında beraberlik yüzdesi en yüksek eşleşme (%55).

Süper Lig'de Beşiktaş'a beş maçtır yenilmeyen Başakşehir (2G 3B), bu maçta da mağlup olmazsa, rakibine karşı Süper Lig'deki en uzun yenilmezlik serisini egale edecek.

Başakşehir, Süper Lig'de Beşiktaş'ı evinde konuk ettiği 10 maçta sadece bir kez mağlup oldu (4G 5B) ve son iki maçını kazandı. Başakşehir'in ligde evinde en az 10 kez karşılaştığı rakipler arasında mağlubiyet yüzdesi en düşük iki takımdan biri Beşiktaş ( - Bursaspor ile birlikte).

Başakşehir, Süper Lig'de iç sahada oynadığı son 44 maçın 43'ünde yenilmedi (33G 10B) ve son 12 maçtır evinde mağlup olmuyor (9G 3B). Başakşehir'in evindeki son lig mağlubiyeti Fenerbahçe karşısındaydı (Şubat 2018).

Beşiktaş, Süper Lig'de deplasmanda dört maçtır kazanamıyor (3B 1M) ve yedi maçtır kalesini gole kapatamıyor. İki seri de, siyah beyazlıların Şenol Güneş döneminde elde ettiği en uzun seriler.

Bu sezon Süper Lig'de topa en fazla sahip olan iki takım bu maçta karşılaşacak: Başakşehir (%60,1) & Beşiktaş (%58,9).

Başakşehir, bu sezon Süper Lig'de kalesinde en az gol gören (4) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan (7) takım. 2012/13 sezonundan bu yana ilk 10 haftalar itibariyle en fazla gol yediği Süper Lig sezonunu geçiren Beşiktaş ise (13), bu sezon ligde en az maçta kalesini gole kapatan takım (1).

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü atan takım (8). Başakşehir ise Galatasaray'ın (0) ardından ligde en az kafa golü yiyen ikinci ekip (1, Bursaspor, Göztepe ve Kayserispor ile birlikte).

Başakşehir'in bu sezon Süper Lig'de attığı 14 golün yarısında Edin Visca'nın katkısı var (üç gol, dört asist).

Rizespor karşısında üç asist yapan Ricardo Quaresma, Süper Lig'de 2014/15 sezonu başından bu yana en fazla asist yapan oyuncu oldu (33). Quaresma bu listede, bu hafta karşılaşacağı Başakşehirli Edin Visca'yı geride bıraktı (32).

Canlı anlatım

#Beşiktaş
#Başakşehir
#Canlı izle
5 yıl önce