|

AK Parti kampa giriyor

AK Parti yöneticileri ve milletvekilleri Kızılcahamam'da iki gün kamp yapacak. Yaz tatilindeki çalışmaların değerlendirileceği kampa 9 vekil katılamayacak

Yeni Şafak
00:00 - 1/10/2005 Cumartesi
Güncelleme: 17:25 - 12/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

  • VELİ TOPRAK/ ANKARA

    AK Parti, Meclis çalışmalarından önce milletvekillerini bugünden itibaren iki gün sürecek kampa alacak. Bu sene beşincisi yapılacak 'İstişare toplantısına' AK Partili milletvekilleri, bakanlar ve MKYK üyeleri katılacak. Milletvekilleri, TBMM'deki resepsiyondan sonra kampa katılacaklar. Vekillere gönderilen kamp programında, bugün 17:00'den sonra vekillerin kampa gelebilecekleri belirtildi. İki günlük toplantının ilk gününde Başbakan Tayyip Erdoğan, açılış konuşması yapacak. Toplantı basına kapalı olarak devam edecek. Milletvekilleri, yaz tatili süresince seçim bölgesinde yaptıkları çalışmaları ve izlenimlerini aktaracak. Toplantıda, parti içi sorunlar ve AB üyeliği konusununda da tartışılması bekleniyor.
    9 vekil mazaret bildirdi
    Adana Milletvekili Abdullah Torun, eşinin rahatsızlığı nedeniyle gelemeyeceğini bildirdi. Avrupa Parlamentosu'nda görevli olan 8 milletvekili de kampa katılmayacak. AK Parti'nin kampına vekiller eş ve çocuklarını da götürüyor.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 yıl önce