|

Borç cinneti

Konya''da piyasaya yüklü miktarda borcu bulunduğu için cinnet geçiren kamyon şoförü Ahmet A., eşi ve kızını öldürdükten sonra intihar etti. Acı haberi alan ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi

Aa
00:00 - 26/06/2013 Çarşamba
Güncelleme: 22:39 - 25/06/2013 Salı
Yeni Şafak
Borç cinneti
Borç cinneti

Konya''nın Seydişehir ilçesinde borç nedeniyle yaşanan cinnet, bir aile dramıyla son buldu. Baba, kızını ve eşini boğarak öldürdükten sonra, tarım ilacı içip, sağ bileğini keserek yaşamına son verdi. Olay, Aktaş Mahallesi 604 Sokak''ta meydana geldi. Bir nakliye şirketinde şoför olarak çalışan baba Ahmet A., kendisinin de yaralandığı aracındaki yangın nedeniyle piyasaya yüklü miktarda borçlandı. Olay günü eşi Emine A.''ya, ''Borçları nasıl ödeyeceğiz'' diye dert yanan 42 yaşındaki baba Ahmet A., pazarcılık yapan iki oğlunu işe gönderdikten sonra cinnet geçirdi.

KOMŞULAR POLİS ÇAĞIRDI

Ahmet A., ilk önce yatağında uyumakta olan eşi Emine A''yı (36), ardından yine uyuyan kızı Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Tuba''yı (15) boğarak öldürdükten sonra, tarım ilacı içip sağ bileğini keserek intihar etti. Pazarcılık yaptıkları için sabah saatlerinde evden çıkan ailenin oğulları Yusuf (18) ile Mücahit A. (12), Beyşehir''den dönüşte anne ve babaları ile kız kardeşlerinin cesediyle karşılaşınca şok geçirdi. Kardeşlerin feryadı üzerine eve koşan komşuları, olayı derhal polise bildirdi. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, anne ile kızın boğazlarında ip izi bulunduğu, babanın ise bileğinde kesik olduğu belirlendi. Acı haberi duyan ailenin yakınları sinir krizleri geçirdi. Teskin edilemeyen aile bireylerine sağlık ekipleri müdahale etti.

KAYMAKAM OLAY YERİNDE

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, olay yerinde yetkililerden bilgi alırken, cesetler, cenaze nakil aracıyla Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, bir nakliye şirketinde şoför olarak çalışan baba Ahmet A.''nın, kullandığı TIR''da mayıs ayında piknik tüpünden sızan gaz nedeniyle meydana gelen patlamada yaralandığı, araçta ise hasar oluştuğu öğrenildi. Ambulans helikopterle Samsun''a götürülen ve orada gördüğü tedavinin ardından taburcu olan babanın, 4 gün önce evine döndüğü belirtildi. Babanın, bu olay nedeniyle piyasaya yaklaşık 500 bin lira borçlandığı iddia edildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Erkek kardeşler şoka girdi

Baba Ahmet A., korkunç planını hayata geçirebilmek için oğullarının işe gitmesini bekledi. Çılgın baba, pazarcılık yapan oğularının evden çıkmasının ardından eşini ve kızını iple boğdu. Ahmet A., tarım ilacı içtikten sonra bileklerini keserek intihar etti. Cesetleri bulan Yusuf ve Mücahit kardeşler şoka girdi.


11 yıl önce