'Bu ülkede 70 milyon eşit'

Yeni Şafak
00:00, 20/09/2005, SalıG: Güncelleme: 17:14, 12/06/2017, Pazartesi
Yeni Şafak
'Bu ülkede 70 milyon eşit'
Arşiv

http://image.yenisafak.com/resim/upload/2017/06/12/487525932009p13x.jpg
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------
2009p13x.jpg
----------------------- spot ------------------------- ----------------------- spot -------------------------
CHP lideri Deniz Baykal da öğle saatlerinde CHP Grubu'nda yaptığı konuşmayı tekrarladı. Başbakan'a yüklenen Baykal, son terör olaylarının "sistemli bir planın parçası" olduğunu vurguladı. Baykal, "Arkasında siyasi amaç vardır. Bu amaç, Türkiye'nin Anayasal rejimini, millet tanımını ve devlet yapısını değiştirmektir. Bayrak çizilmiştir, konfederasyon denilmiştir. Şiddet, belli talepleri topluma kabul ettirme, yetkilileri korkutma yöntemi olarak uygulanmaktadır. Şimdi 'af çıkarın İmralı'dan emir versin; şiddet yavaşlar' deniyor. Af da bir ara evredir" dedi. Türkiye'nin tapusunun hiçbir ırk, mezhep ve etnik grupta olmadığını belirten Baykal, şöyle konuştu: "Bu tapu, 70 milyonun hepsinindir ve bu tapudaki her pay eşittir, Yüksekova'dan Bodrum'a kadar eşittir. Refah kaybının, haksızlıkların zaman içinde telafisi mümkündür. Ama 70 milyon insanın kardeşliğini bozarsanız, bunu telafi etmek mümkün değildir. Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesidir. Bu nedenle sorumluluk duygusu içinde hareket etmeliyiz."

----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



/images1/bos.gif
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026