|

Diyanet'ten online Kur'an kursu

Diyanet İşleri Başkanlığınca, koronavirüs salgını nedeniyle yetişkin ve 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencilerinin uzaktan eğitim süreci başladığını duyurdu. Diyanet TV'de hafta içi her gün saat 10.30'da yayınlanan "Yeni Güne Merhaba" programının son 20 dakikasında Kur'an-ı Kerim, siyer, itikat ve ahlak dersleri yapılacak. Çocuk kuşağında ise 6 Nisan'dan itibaren "Evden Öğreniyorum" ve "Çocukça Hikayeler ve Masallar" programları yayınlanacak.

11:56 - 4/04/2020 Cumartesi
Güncelleme: 12:09 - 4/04/2020 Cumartesi
AA
Diyanet, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime başlıyor.
Diyanet, koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitime başlıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının "İhtiyaç Odaklı" ve "4-6 Yaş Grubu" Kur'an kursu öğrencileri için Diyanet TV üzerinden uzaktan eğitim süreci başladı. Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü iş birliğiyle yetişkin ve 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencilerine yönelik uzaktan eğitim hazırlıkları tamamlandı.


  • Bu kapsamda, ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarında eğitim görenler için Diyanet TV'de hafta içi her gün saat 10.30'da yayınlanan "
    Yeni Güne Merhaba" programının son 20 dakikasında, pazartesi ibadet, salı Kur'an-ı Kerim, çarşamba siyer, perşembe itikat ve cuma günleri ahlak dersleri yapılıyor.
Aynı yayın kuşağında "4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu" öğreticileri ve öğrenci velilerine yönelik her hafta salı günü "
Çocukluk Döneminde Değerler Eğitimi" programı sunuluyor.
Ayrıca hafta içi her gün 17.00-18.00 saatleri arasında çocuk kuşağında 6 Nisan'dan itibaren "Evden Öğreniyorum" ve "Çocukça Hikayeler ve Masallar" programları yayınlanacak.
#Diyanet işleri Başkanlığı
#Diyanet TV
#uzaktan eğitim
4 yıl önce