|

Erdoğan açıkladı: Turgut Özal Üniversitesi kurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'ya yeni Üniversite kurulacağını açıkladı. Erdoğan, "Rahmetli Özal'ın adını memleketinde yaşatmak için Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin kurulmasına karar verdik" dedi.

Yeni Şafak
12:26 - 17/04/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 13:03 - 17/04/2018 الثلاثاء
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rahmetli Özal'ın adını memleketinde yaşatmak için Malatya Turgut Özal Üniversitesinin kurulmasına karar verdik. YÖK gerekli çalışmayı tamamladı. Üniversitemizin Malatya'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: Turgut Özal her zaman saygıyla yad edilecektir

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 25. vefat yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özal'ın Türkiye'ye değer katan hizmet ve icraatlarının yanı sıra 80'li yıllarda demokrasinin tekrar canlanmasına katkılarıyla da aziz milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduğunu vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

  • "Ülkemizin gelişme ve kalkınma sürecinde önemli rol oynayan seçkin devlet adamı ve siyasetçi Turgut Özal, her zaman saygıyla yad edilecektir. Merhum Cumhurbaşkanımız Özal’a, vefatının 25. yıl dönümünde Allah'tan rahmet diliyor, kendisini saygıyla anıyorum."
#Recep Tayyip Erdoğan
#Turgut Özal Üniversitesi
٪d سنوات قبل