Mersin ve Erzurum'daki operasyonlarda 447,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
09:11, 27/11/2025, PerşembeG: Güncelleme: 09:23, 27/11/2025, Perşembe
AA

İçişleri Bakanlığı operasyonun detaylarını paylaştı.
Erzurum’da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin'de 223 kilogram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yabancı uyruklu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenledikleri operasyonlarla Erzurum'da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin'de 223 kilogram skunk ele geçirdiklerini, 3 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Bakan Yerlikaya, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile Mersin ve Erzurum emniyet müdürlükleri koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat şubesi müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu Mersin ve Erzurum'da uyuşturucu operasyonlarının düzenlendiğini belirtti.
Ekiplerce operasyonlarda yabancı uyruklu 3 şüphelinin gözaltına alındığı bilgisini paylaşan Yerlikaya, Erzurum'da 224,5 kilogram metamfetamin ile Mersin'de 223 kilogram skunk ele geçirildiğini duyurdu.
Yerlikaya, operasyonlarda emeği geçenleri tebrik ederek,
"Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak"
ifadesini kullandı.
Gündem
Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 12 tutuklama

Gündem
Mardin’de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Gündem
Pendik'te uyuşturucu operasyonu: 71 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.