|

MHP lideri Bahçeli: Milli ittifaktan dönüş yok!

MHP lideri Bahçeli, seçimler öncesi AK Parti'yle kuracağı 'milli ittifak' formülünü Osmaniye'de yineledi. Türkiye'de 2019'da 3. bir dönemin başlayacağını ifade eden Bahçeli, "Bu düşmanca emeller karşısında, kenetlenmeyeceğiz de ne yapacağız?" dedi.

Yeni Şafak
17:02 - 14/01/2018 Pazar
Güncelleme: 18:41 - 14/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'deki açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Partimiz üzerinde hesap yapanlar karşılıksız bırakılmaz.

7 Ağustos Yenikapı buluşması ile Türkiye yeni bir döneme girilmiştir. Milletimiz bunu istemişti. Türkiye'de toplumsal ve siyasi sistemi kısır tartışmalara sokan hükümet sistemi ile ilgili sorumluluk üstlenmiştir. Milli çağrıları karşılayabilecek bir sistemi dile getirdi. AK Parti'yle birlikte hükümet etme sistemini ele aldık.

'İğrenç bir tezgah var'

İdlib çatışmaların yeniden alevlendiği bir yer haline gelmiştir. ABD tarafından gönderilen binlerce TIR'lık silahlar, iğrenç bir tezgah devrededir. Bu düşmanca emeller karşısında, kenetlenmeyeceğiz de ne yapacağız?

Dört bir koldan ülkemize yönelik tehditler artmaya devam ediyor.

Dönüş yok

2019 seçimleri için tavrımızı ortaya açıkça koyduk. Dönüş yoktur. Türkiye artık yeni bir siyasi sürece girmiştir, bundan dönüş yoktur.

Birileri çılgına dönüyor. Türkiye'nin yanında durmayı içine sindiremeyen düşman süvarilari saklandıkları deliklerden fırlayıp, kendilerini ele veriyorlar.

#Devlet Bahçeli
#MHP
#Osmaniye
6 yıl önce