|

Rize'deki selden bir kişi hayatını kaybetti

Rize’nin Çayeli ve Çamlıhemşin ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve heyelan ve hasarlara yol açtı. Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyünde bir kadın selde hayatını kaybetti. Çamlıhemşin ilçesinde de şiddetli yağış ve sel nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Yeni Şafak
08:41 - 28/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:39 - 28/09/2017 Perşembe
IHA
Rize'de şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Rize'de şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Rize'nin Çayeli ve Çamlıhemşin ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve heyelan ve hasarlara yol açtı. Çamlıhemşin ilçesinde okullar tedbir amaçlı bir gün tatil edilirken,
Çamlıhemşin-Rize karayolu
10 km'sinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.
Bir kadın hayatını kaybetti

Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyünde bir kadın selde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Kaptanpaşa köyü Gürpınar mahallesinde bir kadın şiddetli yağış sonucu oluşan selden kaçmaya çalışırken sel sularına kapılarak hayatını kaybetti.

Kadının cesedini bulmak için AFAD ekipleri ve köylüler çalışma başlattı.

Çok sayıda okul zarar gördü

Ulaşıma kapalı yolu açma çalışmaları sürerken, bölgede bugün yağışın şiddetini arttıracağı öğrenildi.Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyünde de şiddetli yağış sel ve heyelanlara neden olurken, Gülpınar köyünde heyelan tehlikesi nedeniyle tedbir amacıyla boşaltılan bir ev yıkıldı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, her iki ilçele bağlı çok sayıda köy yolu şiddetli yağış ve heyelanlar nedeniyle zarar gördü.

Olayda ölen ve yaralanan olmazken, her iki ilçele bağlı çok sayıda köy yolu şiddetli yağış ve heyelanlar nedeniyle zarar gördü.




#Rize
#okullar tatil edildi
7 yıl önce