|

Şehir eşkıyaları

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir akaryakıt istasyonunu basan eli silahlı ve yüzleri maskeli 4 kişi, kasada bulunan yüklü miktarda parayı gasp ederek kaçtı. Soyguncuların çevre istasyonları da aynı yöntemle gasp ettiği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/05/2017 Monday
Güncelleme: 03:23 - 15/05/2017 Monday
Yeni Şafak
Şehir eşkıyaları
Şehir eşkıyaları

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna gelen yüzü maskeli ve silahlı 4 kişi, kasada bulunan yüklü miktarda parayı gasp ederek kaçtı. Olay saat 23:50 sıralarında bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Hekimsuyu caddesi üzerinde bulunan ve 4 kişinin çalıştığı istasyona yürüyerek gelen yüzü maskeli 4 saldırganlar, silah zoru ile çalışanları etkisiz hale getirdi.


MÜŞTERİLERİ YERE YATIRDILAR

Soyguncular benzin istasyonunda bulunan müşterileri yere yatırdı. 3 soyguncu benzin istasyonunda elleri silahlı bir şekilde müşteri ve benzin istasyonu çalışanlarını çembere aldı. 4’üncü soyguncu ise kasaya yöneldi. Eli tabancalı ve yüzü maskeli soyguncu kasaya yönelerek önce kapı girişindeki müşteriyi yere yatırdı ardından kasa görevlisine yöneldi. Kasada bulunan yüklü miktarda parayı alan gaspçılar güvenlik kameralarına aldırış etmeden olay yerinden koşarak uzaklaştı.


BAŞKA YERLERİ DE SOYMUŞLAR

Soyguncuların yürüyerek benzin istasyonuna gelmeleri ve gasp girişimleri yalnızda 3 dakika sürdü. Kısa sürede yüklü miktar gasp eden soyguncuların rahat tavırları ise gözlerden kaçmadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Olay sırasında benzin istasyonunda bulunan müşterilerin korku dolu anları güvenlik kamerasına yansıdı. Öte yandan, soygun sırasında iş yerinde bulunan çalışanların yaptığı açıklamada soyguncuların elleri silahlı bir şekilde benzin istasyonuna yürüyerek geldiği belirtildi. 4 kişilik çetenin daha önce de Gaziosmanpaşa Küçükköy’de buna benzer soygunlar gerçekleştirdiği öğrenildi. Soyguncular olay esnasında bir müşteriyi de gasp ettiği öğrenildi.

#​İstanbul
#Gaziosmanpaşa
#Soyguncular
7 years ago