|

HDP iddiasının ardından Murat Boz'dan şok karar

Sosyal medyada "HDP'ye oy verdim" açıklaması yaptığına yönelik paylaşımlar yüzünden zor günler geçiren Murat Boz'un, tepkilerden bunalınca bir süreliğine ABD'ye gitme kararı aldığı iddia edildi. Boz geçtiğimiz günlerde paylaşımların gerçek dışı olduğunu açıklamıştı.

Yeni Şafak
11:18 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:53 - 29/07/2015 Çarşamba
Diğer

Sosyal medyada "HDP'ye oy verdim" şeklinde paylaşım yaptığı iddiası yüzünden zor günler geçiren Murat Boz, bu tarz bir açıklama yapmadığını belirtse de baskılardan çok bunaldı.



Bir süre Türkiye'den ayrılma kararı alan şarkıcı ABD'ye gidecek. Sanatçı, 5 hafta New York'ta kalıp hem gündemden uzaklaşacak hem de kafa dinleyecek.



Öte yandan Boz'un, Burak Özçivit'le başrolü paylaştığı 'Kardeşim Benim' filminin çekimleri tamamlandı.



"Paylaşımlar gerçek dışı"


Murat Boz'un iddiaları yalanlayarak bir açıklama yayınlamıştı. İşte o yazı:



"Bir süredir Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde yer alan, "HDP'ye oy verdim çünkü! TC bir diktatören kurtulsun istedim" ve benzeri içerikli paylaşımlar gerçek dışıdır. Bahsi geçen paylaşımlar, şahsımın bilgisi haricinde, internet ortamında elde edilmiş fotoğraflarımın montajlanması suretiyle meydana getirilmiştir.



Gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini; asılsız içeriklerde adı geçen Halkların Demokratik Partisi'nin sosyal medya birimi bu durumun gerçek olmadığını kamuoyuna duyurmuş ve bu duyuru tarafımca kendi twitter hesabımdan da paylaşılmıştır.



Bu doğrultuda yukarıda belirttiğim ve benzeri içerikli paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduğunu, bu ve benzeri paylaşımları yapan ve/veya yayan kişiler hakkında yasal yollara avukatım aracılığı ile başvurduğumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım" notunu paylaştı."






#murat boz
#murat boz abd
#murat boz hdp
9 yıl önce