|

Necati Şaşmaz'dan yeni dizi: Nöbet 7/24

Yeni sezonda birçok dizi yayına başlamak için gün beklemeye başladı. Şu sıralar yeni bir asker polis dizisi daha yayınlanmak için cast çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği yeni dizinin adını Necati Şaşmaz duyurdu: "Nöbet 7/24"

Yeni Şafak
11:03 - 4/09/2018 Salı
Güncelleme: 11:34 - 4/09/2018 Salı
Diğer
"Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun çalışma yürütülüyor.
"Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun çalışma yürütülüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de makamında kendisini ziyaret eden Necati Şaşmaz'ın bölgede yeni bir projenin çekimlerine başlayacağını sosyal medya sayfasından duyurmuştu. Son olarak geçen yıl "Kurtlar Vadisi Vatan" filmini seyirciyle buluşturan Necati Şaşmaz'ın şirketinin yeni dizisinin detayları ise yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Adı "Nöbet 7/24" olan asker projesi için şu günlerde yoğun bir cast çalışması yürütülüyor.

Show TV ile görüşülen dizinin ana karakterleri arasında Kurtlar Vadisi'nde de kamera karşısına geçen Cahit Kayaoğlu ile Ertuğrul Şakar yer alıyor. Antalya'da yaşayan oyuncuların da rol alacağı dizide Cahit Kayaoğlu "Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu"ya, Ertuğrul Şakar ise "Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici"yi canlandıracak.

Ekim'de yayına girecek

Ekim sonu gibi yayına yetiştirilmesi planlanan dizi için teklif götürülen oyuncular arasında usta tiyatrocu Ali Sürmeli, Barış Falay, Funda İlhan ve Orçun Kaptan da bulunuyor. Gerçek Gündem'in haberine göre, öte yandan fenomen dizi Kurtlar Vadisi'yle ilgili de Necati Şaşmaz'ın youtube'a yönelik bir projesinin olduğu konuşuluyor.

#Kurtlar Vadisi
#Necati Şaşmaz
#Pana Film
#Nöbet 7/24
6 yıl önce