|

Yeşilay'dan madde bağımlılığına yarışma

Yeşilay'ın, "Yetişkinlerde Madde Bağımlılığı Farkındalığını Artırma Projesi" kapsamında düzenlediği "Gel Konuşalım Yalnız Değilsin" kısa video yarışmasına başvurular 30 Nisan'da sona eriyor. Türkiye, Hollanda, Litvanya ve Portekiz'de yaşayan tüm lise ve üniversite öğrencilerinin katılabileceği yarışma, uyuşturucu ve bağımlılık riskleri hakkında ebeveynleri bilinçlendirmeyi, farkındalık yaratarak, çocuk ve gençlerde uyuşturucu kullanımının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Yeni Şafak
09:22 - 28/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:26 - 28/04/2016 Perşembe
AA

Yeşilay'ın, "Yetişkinlerde Madde Bağımlılığı Farkındalığını Artırma Projesi" kapsamında düzenlediği "Gel Konuşalım Yalnız Değilsin" kısa video yarışmasına başvurular 30 Nisan'da bitecek.



Yeşilay'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Türkiye Ulusal Ajansı desteğiyle gerçekleştirilen bir halk sağlığı iletişim projesi olan "Yetişkinlerde Madde Bağımlılığı Farkındalığını Artırma Projesi" kapsamında düzenlenen kısa video yarışması için başvurular 30 Nisan'a kadar yapılabilecek.



"Gel Konuşalım, Yalnız Değilsin" başlığıyla Türkiye, Hollanda, Litvanya ve Portekiz'de yaşayan tüm lise ve üniversite öğrencilerinin katılabileceği yarışma, uyuşturucu ve bağımlılık riskleri hakkında ebeveynleri bilinçlendirmeyi, farkındalık yaratarak, çocuk ve gençlerde uyuşturucu kullanımının önüne geçmeyi amaçlıyor. 18 yaş altı çocuğu bulunan ebeveynlerin, bağımlılıklar hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayacak videolarda uyuşturucu madde bağımlılığının riskleri hakkında mesajlar verilecek.



Yarışmanın birincisine 5 bin avro, ikincisine 3 bin avro ve üçüncüsü 2 bin avro ödül verilecek.



Yarışmayla ilgili detaylı bilgi

internet sitesinden edinilebilecek.



#Gel Konuşalım Yalnız Değilsin
#Yeşilay
#Madde bağımlılığı
8 yıl önce