|

Akyazı'ya hücum

Süper Lig'in 19. haftasında yarın Gaziantepspor'la yeni stadı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde karşılaşacak Trabzonspor'da, bu tarihi ana tanıklık etmek isteyen taraftarlar maça yoğun ilgi gösteriyor. Bordo-mavili ekibin hafta başında satışa sunduğu 35 bin biletin 30 bininin satıldığı öğrenildi. Biletlerin maç saatine kadar tamamen tükenmesi bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 05:13 - 28/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor, başarı ve şampiyonluklarla dolu 50 yıllık stadı Hüseyin Avni Aker'e kupada Konyaspor'u 1-0 yenerek veda etmesinin ardından Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne geçecek olmanın heyecanını yaşıyor. Akyazı'da, Hüseyin Avni Aker'de yakaladığı başarı ve şampiyonlukları devam ettirmek isteyen bordo-mavililer, ligin 19. haftasında yarın oynanacak Gaziantepspor mücadelesi ile yeni evine 'Merhaba' diyecek. Akyazı Stadı'na Trabzonspor tarihine yakışır bir başlangıç yapmak isteyen bordo-mavililerde, ilk maçın heyecanını yaşamak isteyen taraftarlar da pazar günü stattaki yerlerini almak için bekliyor.



30 BİN BİLET SATILDI


Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ilk maçta bu tarihi ana tanıklık etmek isteyen taraftarlar, hafta başında satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösteriyor. Satışa sunulan 35 bin biletin dün akşama kadar yaklaşık 30 bin adetinin satıldığı belirtilirken, yarına kadar biletlerin tümünün satılması bekleniyor. Bu arada Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yeni stattaki her maça ring otobüs seferleri düzenleyeceği belirtildi. Yarınki maç için seferler, Tanjant Yolu Baro Binası yanından 13.00'ten itibaren başlayacak.



Jun Suk gol atamadan gidiyor


Trabzonspor'un sezon başında Portekiz'in Porto takımından büyük umutlarla takıma kazandırdığı Güney Koreli oyuncu Jun Suk, SüperLig'e gol atmadan veda ediyor. Bordo-mavili ekibin gol yollarındaki sıkıntısını çözmesi beklenen ancak gösterdiği performansla bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan Suk, lig ve kupada oynadığı 17 maçta 906 dakika sahada kaldı. Bu mücadelelerde sadece 1 golü bulunan, o golü de Ziraat Türkiye Kupası'nda atan Güney Koreli oyuncunun, oynadığı müsabakalarda başka golü bulunmuyor. Suk'un Portekiz ekibi Belenenses'e gönderilmesi gündemde.






#Şenol Güneş Spor Kompleksi
#Trabzonspor
#Gaziantepspor
7 yıl önce