|

Castillo'da işlem tamam

Transfer konusunda atağa kalkan bordo-mavili kulüp, uzun süredir peşinde olduğu Fabioan Castillo ile 4 yıllığına anlaştı. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından hücuma dönük orta saha oyuncusu en kısa sürede resmi imzayı atacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:39 - 27/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde yer alan Amerika Birleşik Devletleri Major Ligi'nde Dallas forması giyen Fabian Castillo ile yapılan görüşmelerde tüm pürüzler giderildi. Bordo-mavili taraftarların transferini en çok istediği isimlerin başında yer alan 24 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu ile yapılan görüşmede yönetimin, oyuncuyla 4 yıllık anlaşma sağladığı ifade edildi. Bordo-mavili yönetim, Castillo'yla yıllık 1.3 milyon Euro'ya anlaşırken, kulübü Dallas ile de 3.2 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde uzlaşma sağladı. İstanbul'da yapılacak sağlık kontrollerinin ardından bu transferin resmen açıklanması beklenirken, ardından oyuncunun Trabzonspor'un Macaristan kampına dahil olacağı kaydedildi. Kolombiyalı futbolcu geçen sezon Dallas formasıyla 22 lig ve 2 kupa olmak üzere 24 maçta forma giyerken, 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki oyuncu, bordo-mavili takımın bu yıl yaptığı 5. transfer olacak. Trabzonspor daha önce Jan Durica, Matus Bore, Ramil Sheydaev ve Luiz İbanez'i kadrosuna katmıştı.



OGENYİ ONAZİ'DEN HABER VAR


Bordo-mavililerin peşinde olduğu bir başka isim Ogenyi Onazi'den müjdeli haber geldi. Trabzonspor'a transferinin bitmek üzere olduğunu ifade eden Onazi, sosyal medya üzerinden, "Trabzonspor ile Lazio anlaştı. Fakat kulübüm teminat mektubu istiyor. Bu yüzden gecikti. Ancak bu pürüz giderilir giderilmez bir kaç gün içinde Türkiye'ye geleceğim" ifadeleriyle bordo-mavili taraftarlara adeta 'hazır olun' mesajı gönderdi.



Yeni transfer Durica takımla kaynaşıyor


Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'ın Györ kentinde sürdürüyor. Bordo-mavililer, kamp yapılan otelin sahasında ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutulan bir antrenman yaptı. Futbolcular, kondisyona yönelik hareketlerin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Takıma ısınmaya çalışan yeni transferlerden Jan Durica, başta Muhammet Demir olmak üzere oyuncularla samimi diyaloglarda bulunması dikkat çekti.



Usta'dan destek çağrısı


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, oyuncuların yıpratılmamasını istedi. Usta, twitterdaki paylaşımında, "Trabzonspor'u şartsız sevenlere! Zaman oyuncular üzerinden yapılan yıpratmalara kayıtsız şartsız son verme zamanıdır. Emin olun iyi olacak" ifadelerini kullandı.





#Fabioan Castillo
#Trabzonspor
8 yıl önce