|

Çıkışımız sürecek

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yarın deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçını da kazanıp, 9 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:03 - 1/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Çıkışımız sürecek
Çıkışımız sürecek

Süper Ligin ikinci yarısında 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek kötü başladığı sezonda Avrupa kupalarına katılma aşamasında iddialı konuma gelen Trabzonspor, yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçını da kazanarak yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, 2017 yılının yenilgisiz tek takımı olduklarını hatırlatırken, bu durumu devam ettirmek istediklerini ifade etti.

MAÇ MAÇ BAKIYORUZ

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına 9 haftanın kaldığını ve her maçın ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Çubukçu, "Lige maç maç bakıyoruz. Önümüzde Çaykur Rizespor karşılaşması var ve şu anda en önemli maçımız bu. İkinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık. Rize deplasmanında da kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Kalan haftalarda alacağımız sonuçlar, sezon sonunda sıralamadaki konumumuzu belirleyecek" diye konuştu.

A TAKIMA TAZE KAN

Bu arada, Trabzonspor'da teknik ekibin, alt yapıdan performanslarını beğenip A takım idmanlarına dahil ettiği 20 yaşındaki Yunus Emre Çakır ile 18 yaşındaki Abdurrahim Dursun'a 5'er yıllık sözleşme imzalattırıldı.

Yusuf ve Bero imza dağıttı

Trabzonspor'un genç oyuncuları Yusuf Erdoğan ile Matus Bero, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) öğrencilerle bir araya gelerek imza dağıttı.

#Trabzonspor
#Ahmet Çubukçu
#Çaykur Rizespor
7 yıl önce