|

Cimbom'da liste kabarık

Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Milano'da Crespo ve Simic, Adnan Sezgin ise Fransa'da Thuram'ın transferi için menajerler ve kulüpleriyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 15/06/2008 Pazar
Güncelleme: 01:10 - 15/06/2008 Pazar
Yeni Şafak
Cimbom'da liste kabarık
Cimbom'da liste kabarık

Teknik direktör sorununu çözdükten sonra futbolcu transferine ağırlık veren G.Saray'da yöneticiler Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde girişimlerini sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, İtalya'da Hernan Crespo ve Dario Simic'in transferlerini bitirmek için temaslarını sürdürüyor. İnter'den ayrılması kesinleşen Crespo'nun G.Saray'ın teklifine olumlu cevap verdiği Hırvat futbolcunun da kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği yönünde görüş belirttiği öğrenildi. İnter'in diğer golcüsü David Souza'nın transferi için de İtalyan kulübüyle pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Fransa'da Thuram'ın menajeriyle bir araya geldiği ve ünlü oyuncunun transferinde büyük yol kat ettiği belirtildi.


MEHMET YILDIZ YİNE LİSTEDE

Leverkusen'de forma giyen Kiesling'in transferini bitiren sarı-kırmızılıların listesinde 11 futbolcu bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın listesinde ayrıca Bayer Münih'ten Van Buyten, Lazio'dan Behrami, Manchester City'den İsaksson ve Bojinov, Sivasspor'dan da Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya'nın isimleri var. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yeni teknik direktör Skibbe ile yapılan görüşmeler sonunda listedeki futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü ve pazarlıklarda da son aşamaya geldiklerini söyledi. Üstünel, listede bulunan 11 oyuncudan üçünü kadrolarına katacaklarını sözlerine ekledi.

16 yıl önce