|

Cocu'ya 5 katı ücret

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ve yarın ya da pazartesi günü İstanbul'a gelmesi beklenen teknik direktör Philipp Cocu'ya yapılan teklifin detayları belli oldu.

Yeni Şafak ve
08:53 - 16/06/2018 السبت
Güncelleme: 09:11 - 16/06/2018 السبت
Yeni Şafak
Cocu PSV'de son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşadı.
Cocu PSV'de son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşadı.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü için artık geri sayıma başladı. Sarı-lacivertli yönetimin, Hollandalı teknik adam Philipp Cocu ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Cocu, Hollanda’nın Fox Sports gazetesine Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı. De Telegraph gazetesi ise sarı-lacivertli kulübün, PSV Eindhoven’den 500 bin Euro yıllık ücret alan Cocu’ya 5 katı rakam olan senelik 2.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Hollanda basınından Voetbal International ise 47 yaşındaki teknik adamın menajeri Rob Jansen’in, Fenerbahçe ile son detayları görüşmek için İstanbul’da bulunduğunu, ayrıca, Avustralya Milli Takımı’nın başında olan Mark van Bommel ve Bert van Marwijk ikilisinin Cocu’nun ayrılma ihtimaline karşı PSV’nin gündeminde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe’nin 3 yıllığına anlaştığı 47 yaşındaki teknik adamın, transferinin resmiyete kazanmasının ardından yarın ya da pazartesi günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Kuyt
Feyenoord U19 Takımı'na

Cocu’nun PSV’de birlikte çalıştığı yardımcılarla birlikte geleceği belirtilirken, ekibinde olacağı öne sürülen F.Bahçe’nin eski futbolcusu olan Dirk Kuyt’ın ise ülkesinin takımlarından Feyenoord U19 Takımı’nın antrenörlüğünü yapacağı öğrenildi.

#Cocu
#Fenerbahçe
٪d سنوات قبل