Japon ekibi Sanfrecce Hiroshima depremzedeleri unutmadı

16:49, 18/02/2023, Cumartesi
DHA
Japon ekibi Sanfrecce Hiroshima depremzedeleri unutmadı
Sanfrecce Hiroshima

Japonya J1 Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroshima'da forma giyen futbolcular, ligin ilk haftasında oynanan Consadole Sapporo maçı öncesinde, depremzedeler için yardım topladı.

Japonya J1 Ligi'nin ilk haftasında Sanfrecce Hiroshima, sahasında Hokkaido Consadole Sapporo ile karşı karşıya geldi. Bir dönem ülkemizde Galatasaray, Eskişehirspor ve Karabükspor'da görev alan Michael Skibbe'nin çalıştırdığı ve sezon başı kamp çalışmaları için geçtiğimiz ay Antalya'da kamp yapan Hiroshima Kulübü, ligin ilk haftasındaki maç öncesi Türkiye ve Suriye'de yaşanan depremlerden etkilenen vatandaşları unutmadı.


Futbolcular karşılaşma öncesinde yardım topladı

0-0 sona eren karşılaşma öncesinde Hiroshima ekibinin oyuncuları, karşılaşmadan önce yağmurlu havaya rağmen mücadeleyi izlemeye gelen yaklaşık 11 bin taraftardan depremzedeler için yardım topladı. Yaklaşık 1 milyon 300 bin Yen'in toplandığı yardım çalışması, Hiroshima'nın önümüzdeki hafta iç sahada oynayacağı Albirex Niigata karşılaşmasında da devam edecek.


Japon taraftarlardan anlamlı destek
Öte yandan Hiroshima taraftarları da karşılaşma öncesi Türkiye'yi unutmadı. Taraftarlar, takım otobüsünün hemen arkasında toplanarak "Geçmiş olsun Türkiye" pankartı açarak Türkiye lehine tezahüratlarda bulundu. 

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026