Kayserispor başkanını seçti

Yeni Şafak
13:49, 04/07/2015, Cumartesi
IHA
Kayserispor başkanını seçti

Kayserispor Olağanüstü Genel Kurulu'nda, eski başkan Recep Mamur yeniden başkan seçildi. Mamur, yaptığı açıklamada, 'Ateşten gömlek giydik' dedi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen kurula, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Kayserispor eski Başkanı Recep Mamur, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden kurulda, denetim ve faaliyet raporları okundu.


Tek liste ile gidilen kurulda, eski başkan Recep Mamur yeniden başkan seçildi. Seçilen yönetim kurulu üyeleri şu şekilde oluştu: "Recep Mamur, Ali Çetin, Yücel Şahin, Oğuz Ortaköylüoğlu, Rifat Pehlivan, Serdar Maraşlı, Mustafa Demir, Mehmet Delikan, Osman Paşa Karaca, Ahmet Yıldız, Mehmet Hızlıer."



Seçilen yönetim kurulu yedek üyeler ise "Mehmet Dinç, Cemil Fener, Metin Sönmez, Metin Kösedağ, Cem Atakan, Ferhat Yağmur, Oğuzhan Ulutaş, Ahmet Yağmahan, İsmail Solak, Cemal Gül, Ahmet Akı" şeklinde oluştu.


Kurulun ardından bir konuşma yapan Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ateşten gömlek giydiklerini söyledi. Mamur, "Benim bu kürsüde şu an bulunmamın tek nedeni gönül bağı olan insanların olması ve hatırından çıkamayacağım insanların olmasıdır. Burada olmamamın sebebi, Kayserispor'a olan sevgim, haftalardır süre gelen yönetim krizi, başkanın çıkmamasıydı. 20 gün önce kurul yapıldı ve yeni bir yönetim oluştu ama yönetimi bırakmasıdır. Biz ateşten gömlek giydik. Çok zor bir göre üstlendik. Kulübümüzün ekonomisi gerçekten bozuktur. Bozuk diye bir kulüp yaşamayacak mı? Ayakta kalmayacak mı" ifadelerini kullandı.


Mamur ayrıca, "Burası Kayseri şehridir ve büyükşehirdir. 30 milyon metrekare organizemizde bin tane fabrikamız var. El birliği ile bu işlerin üstesinden geliriz. Burada düzgün bir yönetim oluştu. İnşallah takımı Kayserispor'u başarından başarıya götürür" diye konuştu.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026