|

Pazdan sona doğru

Trabzonspor, EURO 2016'da Polonya Milli Takımı ile yıldızı parlayan stoper Michal Pazdan için girişimlere başladı. Dış İlişkiler Sorumlusu Tuncay Bekiroğlu, bu oyuncu için kulübü Legia Varşova ile temasa geçti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/07/2016 Cuma
Güncelleme: 02:38 - 1/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor savunmanın göbeğini sağlama almak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bordo-mavililer bu doğrultuda gözünü Polonyalı stoper Michal Pazdan'a dikti. Teknik direktör Ersun Yanal ve scout ekibinin yakından takip ettiği yetenekli oyuncunun işini Trabzonspor Hukuk ve Dış İlişkiler Sorumlusu Tuncay Bekiroğlu'nun bitireceği öğrenildi. Polonya'da iyi ikili ilişkilere sahip Bekiroğlu'nun, Pazdan için girişimlerde bulunduğu ve Legia Varşova yönetimi ile masaya oturup, transferi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. Bonservis bedeli 1.7 milyon Euro olan 28 yaşındaki oyuncu, EURO 2016'da başarılı futboluyla dikkat çekti.



EKVADORLU ENNER VALENCİA İŞİ ZORA GİRDİ


Bordo-mavili takım, Ekvadorlu golcü Enner Valencia için West Ham'ın yapacağı transfere odaklandı. Teknik direktör Slaven Bilic'in golcü almaları halinde Valencia'yı bordo-mavili ekibe verecekleri sözünü verdi. Ancak alınması düşünülen Lacazette için kulübü Lyon'un 30 milyon Euro istediği öğrenildi.



Onur ve Erkan Zengin Slovakya kampına katılacak


Trabzonspor'un A Milli Takım ile EURO 2016'ya katılan kaptan Onur Recep Kıvrak ile İsveç Milli takımında yer aldığı için izinli olan Erkan Zengin'in takıma Slovakya kampında katılacağı belirtildi. Avrupa şampiyonasında yer alan her iki takımın kadrosunda yer alan Onur ve Erkan, takımlarının elenmesinden sonra tatil için Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan izin almışlardı. Onur ve Erkan'ın Pazartesi günü kampta olması bekleniyor.



5 futbolcu ile yollar ayrılmak isteniyor


Yeni sezona 25 kişilik oyuncu kadrosuyla başlamayı planlayan Trabzonspor, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, İshak Doğan, Özer Hurmacı ve Erkan Zengin ile yollarını ayırmak istiyor. Musa için Antalya ve Bursa'nın, İshak için Karabük'ün Erkan için ise Eskişehir'in nabız yokladığı öğrenildi. Özer ve Sefa için gelen tekliflerin Trabzonspor'da aldıkları rakamlara ulaşamayacağı için kalmaktan yana tavır sergiledikleri belirtildi. Yönetim, bu oyuncuları göndermek için yeni çözüm yolları arıyor.





#Trabzonspor
#EURO 2016
8 yıl önce