Sadece kaptan kaldı
04:00, 05/02/2017, PazarG: Güncelleme: 06:40, 05/02/2017, Pazar
Yeni Şafak

Onur Recep Kıvrak
Trabzonspor'un son 7 sezondaki en başarılı performansını gösterdiği 2010-2011 sezonu kadrosundan sadece kaptan Onur Recep Kıvrak takımda kaldı. Yaşadığı sakatlıklara karşın yılmayan deneyimli file bekçisi, bordo-mavili ekiple 200. maçına Medical Park Arena'da çıktı.
Devre arası transfer döneminde Mustafa Yumlu'nun Akhisar Belediyespor'a transferinin ardından Trabzonspor'un 82 puanla ligi averajla ikinci sırada bitirdiği kadrosundan kalan tek isim kaleci Onur Recep Kıvrak oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in görev yaptığı, Yattara, Umut Bulut, Egemen Korkmaz, Jaja, Alanzinho, Burak Yılmaz, Colman, Selçuk İnan, Tolga Zengin gibi isimlerin yer aldığı ve "futbolda şike" davasına konu olan 2010-11 sezonundan bugüne kadar birçok futbolcu kulüpten ayrılırken, Onur takımdaki yerini korudu. 2008'de Karşıyaka'dan alınan kaptan, 9 yıldır bordo-mavili takımda görev yapıyor. Son olarak, kulüp başkanı Muharrem Usta'nın göreve gelmesinin ardından 2020 yılına kadar bordo-mavililerle sözleşmesini uzatan 29 yaşındaki başarılı kaleci, 200. resmi maçını da Medical Park Arena'da, Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor'a karşı oynadı.
YAŞADIĞI HİÇBİR SAKATLIK ONU YILDIRAMADI
2011'deki Kasımpaşa maçında sağ diz ön çapraz bağları kopan Onur Recep Kıvrak, yaklaşık 6 ay formasından uzak kaldı. Tecrübeli kaleci, 2 Ekim 2014'te Avrupa Ligi'ndeki Legia Varşova maçında yine sakatlandı ve tam 7 ay sonra 8 Mayıs 2015'te antrenmanlara çıkmaya başladı. Onur, geçen sezon da 3 Mart 2016'da sağ diz dış menüsküs ameliyatı oldu ve 4 hafta sahalarda uzak kaldı. 29 yaşındaki file bekçisi, yaşadığı bütün bu ağır sakatlıklara karşın pes etmeden çalışmalarını sürdürdü ve takımının vazgeçilmeyen en önemli oyuncusu oldu.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.