|

Serhat Akın PSG'nin futbol okuluna teknik direktör oldu

Paris Saint-Germain altyapısına futbolcu yetiştirecek futbol okulunu Türkiye’de açıldı. Fransa’nın şampiyon takımı, PSG Soccer School Türkiye’nin teknik direktörlüğüne ise Milli Takım ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Serhat Akın’ı getirdi.

Yeni Şafak
16:05 - 26/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:26 - 26/05/2018 Cumartesi
IHA
Serhat Akın futbolcu adaylarına ilk antrenmanını yaptırdı.
Serhat Akın futbolcu adaylarına ilk antrenmanını yaptırdı.

Dünya futbolunun devi Paris Saint-Germain (PSG) Kulübü, Türkiye’ye futbolcu yetiştirmek için okul açtı. Amerika Birleşik Devletleri’nden Katar’a kadar 12 farklı ülkede futbol okulu olan PSG, 12’nci okulunu bugün İstanbul’da açtı. 4-18 yaşındaki çocuklara yönelik futbol eğitimine başlayacak olan PSG Soccer School Türkiye; Bursa, Antalya ve Ankara’da da okullar açacak.

İlk antrenman bugün yapıldı

İstanbul Avrupa Yakası’nda Beylikdüzü ve Bakırköy, Anadolu Yakası’nda ise Ümraniye’de bulunan Futbol Park Tesisleri’nde bugün eğitimler başladı. PSG Soccer School Türkiye, toplam 2 bin öğrenciye futbol eğitimi vermeyi hedefliyor.


Başantrenör Serhat Akın

PSG Soccer School Türkiye’nin başantrenörlüğünü Fenerbahçe’nin eski yıldızı Serhat Akın üstlendi. PSG bu okullarda genç yetenekleri altyapısına seçecek. Türk yetenekler de artık bu fırsatı yakalama şansına sahip olacak.

Ünlü futbolcuların gösteri maçıyla açıldı

PSG Soccer School Türkiye bu gün görkemli bir açıldı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın efsane futbolcuları ile gösteri maçı yapıldı. Deneyimli Teknik Direktör Yılmaz Vural, PSG Soccer School Türkiye çocuklarından oluşturduğu kadroyla, Bülent Korkmaz’ın takımına karşı mücadele etti. Hakan Ünsal, İbrahim Toraman, Tuncay Şanlı, Ergün Pembe, Recep Bilir gibi ünlü isimler de açılışa katıldı.


#Serhat Akın
#PSG
6 yıl önce