|

Terim doping gibi!

Milan'da bir yıl oynamayan Redondo iyileşirken, yeni atroskopi olan Ambrossini, Gattuso ve Albertini bir anda iyileşiverdi! Shevchenko, Terim'e hayran kesildi.

.
00:00 - 13/07/2001 Cuma
Güncelleme: 16:31 - 16/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Terim doping gibi!
Terim doping gibi!

Geçen sezon futbolcuların sakatlıklarından dolayı büyük sıkıntılar yaşayan Milan'da, Terim'in göreve gelmesiyle şanssızlıklar da sona ermeye başladı. Geçen sezon hiç forma giyemeyen Redondo'nun yanı sıra sol dizinden ameliyat olan Ambrosini, sağ dizinden ameliyat olan Albertini ve Gattuso'nun Ağustos ayı içerisinde takımla antremanlara başlayacağı belirtildi. Milan takımı, 16 Temmuz pazartesi günü sezonu açacak. Türk teknik adam ilk kez tüm takım ile biraraya gelecek.

Terim'le acı vereceğiz

İtalyan Lo Stadıo gazetesi Shevchenko'nun Fatih Terim hakkındaki övgülerine yer verdi. Gazete, röportajında Shevchenko'nun "Güçlüyüz ve Terim'de garantimiz. Yeni bir antrenörle yeni bir döneme başlıyoz. Terim'in takımları karşısında hep acı çektik. İnşallah bu sezon terimle karışımızdaki rakiplerimize acı çektireceğiz. Terim büyük bir antrenör kendisiyle çalışmak büyük bir zevk olacak" şeklindeki sözlerine yer verdi.


23 yıl önce