|

Trabzonspor Bero'yu bitirdi

Bordo-mavililer, Slovakya'nın Trencin takımından Matus Bero ile el sıkıştı. 20 yaşındaki genç yıldız, geçen sezon 37 maçta 17 gol ve 11 asistle oynadı. Karadeniz ekibinde yeni hedef Jan Duric

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 03:37 - 22/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor, Slovak oyuncu Matus Bero ile anlaşma sağlarken, oyuncu ve kulübü Trencin ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Slovakya Ligi'nde 30 maçta 15 gol, 8 asistle oynamıştı. Bero, Şampiyonlar Ligi ve kupayla birlikte toplam 37 maçta 17 gol ve 11 asistle sezonu tamamladı. Başkan Muharrem Usta'nın, Bero ile anlaşmasının ardından, bonservisi elinde olan oyuncu Slovakyalı defans oyuncusu Jan Durica ile de temasa geçtiği iddia edildi. Slovakya'da transfer çalışmalarını sürdüren Başkan Usta, Bero ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Bu senenin takım kimyası; çok sayıda kaliteli gençle az sayıdaki tecrübelilerden oluşacaktır. Hedefimizdeki iki oyuncu için buradayız. Bero tamam. İnşallah diğeri de bitecek" açıklamasını yaptı.



Cardozo'ya Malaga talip


Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Paraguaylı golcü Oscar Rene Cardozo'ya, İspanyol ekibi Malaga'nın talip olduğu öğrenildi. Bordo-mavili kulüp ile 1 yıl daha kontratı bulunmasına rağmen yüksek maliyeti nedeniyle yeni yapılanmada düşünülmeyen Cardozo'nun Malaga'nın gündeminde olduğu belirtildi. Yönetimin, 3 milyon Euroluk teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.




#Matus Bero
#Trabzonspor
8 yıl önce