|

Trabzon'un gözü Rusya'da

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Rusya'ya giderek bu oyuncular için ilk teklifini yaptı. Bordo-mavili yönetim, Sportak Moskova'dan gelecek cevaba göre transfer çalışmalarına yön verecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 06:23 - 25/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Sezonun ikinci yarısına kadrosunu takviye ederek girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bordo-mavililerde güçlendirilmesi planlanan bölgeler arasında savunma hattı ön planda yer alıyor. Yönetim, bu konuda çalışmalarını yürütürken teknik heyetin ise yapılacak takviyelerin takımın kamp çalışmalarına yetiştirilmesini istediği belirtildi. Stoper için Fluminense'den Gum ile anlaşma noktasına gelinirken teknik direktör Ersun Yanal, her ihtimale karşı alternatif isimlerle de temasa geçilmesini istedi. 55 yaşındaki teknik adamın yönetime bu konuda son bir liste daha verdiği de öğrenildi.



MAS İÇİN EL SIKIŞILDI


Yönetim, savunma hattı için Rusya'nın Spartak Moskova takımının stoperi Serdar Taşçı için temasa geçti. 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon takımıyla 9 maça çıkarken 634 dakika süre aldı. Serdar Taşçı'nın sözleşmesi 30 Haziran 2017'de bitiyor. Yine aynı takımda top koşturan Bulgar oyun kurucu İvelin Popov için de nabız yoklandığı öğrenildi. 29 yaşındaki Popov, bu sezon takımıyla çıktığı 14 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı. Oyuncunun sözleşmesi 31 Aralık 2019'da bitiyor. Geçtiğimiz günlerde Rusya'ya çıkarma yapan yönetimin, Spartak Moskova yetkililerine teklifini sunduğu ve bekleyişe geçtiği ifade edildi. Bordo-mavililerin Arjantin ekibi San Lorenzo'nun sol bek oyuncusu Emmanuel Mas'ın transferi için de futbolcu ve kulübüyle el sıkıştığı iddia edildi.



Emniyet alarmda


Süper Lig'de yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alınacak. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Trabzon'da oynanan maçın 89. dakikasında 5. hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı nedeniyle maç tatil edilmişti. Bunun gibi olayların önüne geçmek için bu yıl emniyet müdürlüğü tarafından stat içerisinde sadece Trabzon'daki polisler görevlendirilecek. Ekipler için bir kroki hazırlanırken, görev yapacak polislere belirlenen yerler zimmet edilecek. Şehir dışından takviye olarak gelecek olan polis ekiplerinin ise stat dışında görev yapacağı öğrenildi.



#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Gum
7 yıl önce