|

Usta'dan İtalya seferi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, önce Milano'da Milan'ın orta sahası Kucka'ya resmiyet kazandıracak. Ardından Roma'ya geçecek olan Usta, burada da Roma'nın golcü ismi Doumbia için Başkent ekibiyle masaya oturacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:36 - 19/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta

50. yılda şampiyonluk hedefiyle kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürenTrabzonspor, Juraj Kucka'nın transferinde sona geldi. Başkan Muharrem Usta'nın transferini noktalamak için Milano'ya giderek Milan yetkilileriyle masaya oturacağı ve 30 yaşındaki Slovak oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için son noktayı koyacağı öğrenildi. Trabzonspor'un Slovak stoperi Durica'nın da transferde önemli rol oynadığı ve Kucka'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi.

İKİNCİ DURAK ROMA

Başkan Muharrem Usta'nın Milano'dan Roma'ya geçerek, bu kez de, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Tongo Doumbia için Roma kulübüyle görüşmesi bekleniyor. Muharrem Usta'nın geçtiğimiz sezonu Basel'de kiralık olarak geçiren Doumbia için kiralama adına resmi teklif yapacağı gelen haberler arasında. Bord-mavililerin uzun zamandır stoper transferinde kadrosuna katmak istediği Serdar Taşçı'nın transferinde ise sona gelindi. Trabzonspor'un Serdar Taşçı'yla anlaşma sağladığı belirtildi. Kulübü Spartak Moskova ile devam eden bonservis pazarlığının ardından transferin biteceği öğrenildi.

#Mahmut Usta
#Trabzonspor
7 yıl önce