|

Yiğit düüştüğü yerden kalkar

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, geçmişi unutup geleceğe yelken açmak istediklerini söyledi. Takımda 2010-2011 sezonundaki gibi bir hava yakalandığını belirten tecrübeli kaleci, "Yeni transferlerle son iki sezonu unutturacak başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:09 - 20/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, yeni sezon öncesinde Yeni Şafak'a değerlendirmelerde bulundu. Öncelikli olarak yeni sezona yeni transferlerle girecek olmanın meydana getirdiği endişenin boşuna olduğunun altını çizen tecrübeli kaleci, “Yeni bir kadro olduğumuz doğru. Ancak ince eleyip sık dokunmuş ve Trabzonspor'un karakterine uygun oyuncular seçilmiş. 2010-2011 sezonundaki takım olgusunu yeniden yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. Uyum dönemini büyük bir oranda atlattıklarını ve takım olma yolunda önemli adımlar attıklarının altını çizen milli kaleci, “Yeni gelen arkadaşlarımızın sayısı takımın neredeyse tamamı. Fakat buna rağmen birbirini anlayan, en azından anlamaya çalışan bir anlayış hakim. Her şeyden önce tüm takım, taraftarlarımızın bizden beklentisini kavradılar ve bu beklentiye cevap vermek için çalışıyorlar. Ligin başlıyor olması bizi endişelendirmiyor. Tek sıkıntımız cezalı maçlarımız ve taraftarımızdan ayrı kalacak olmamız” diye konuştu.



ÖZ TRABZONLULARA SAHİP ÇIKILMALI


Trabzonspor'un yeni sezonda başarılı olacağına inandığını belirten kaptan Onur, geride kalan son iki sezonda yaşanan kötü haftaların artık tarihe karıştığının altını çizerek, “Yiğit düştüğü yerden kalkar. Biz de geride kalan güzel günleri hatırlayarak yeni güzelliklere, başarılara yelken açmak istiyoruz. Biz bu konuda kararlıyız ve taraftarlarımızın da bu kararlılığımıza destek vermesini istiyoruz. O coşkuyu, neşeyi ve başarıyı yaşamak ve yaşatmak için kararlıyız. Bize destek olsunlar yeter” sözleriyle taraftardan destek istedi. Sohbetin son bölümünde Trabzonlu futbolcuların durumuna da değinen Kaptan Onur'un bu konuda hayli sıkıntılı olduğunu gördük. Bordo-mavili takımda oynadığı dönemde tanıdığı Trabzonlu futbolcuların büyük çoğunluğuna kefil olduğunu belirten Trabzonspor kalecisi, “Gel derler gelirler, git derler giderler. Para almazlar, sesleri çıkmaz, en düşük ücretlerle onlar oynar. Buna rağmen her zaman tepkiyi bu arkadaşlarımız çekiyor. Bunun değişmesi gerekli” sözleriyle sitem etti.



Usta: Akyazı Stadı tarih kokacak


Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın tarih kokacağını vurguladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Usta, şu ifadeleri kullandı: "Akyazı Stadı tarih kokacak. Orada tarihe yolculuk olacak. Stadın etrafına efsanelerimizin heykellerini dikeceğiz. Efsaneler anıtı. Onlar en zor şartlarda ve daima Trabzonspor için var oldular. Hiç bir hesap yapmadan. Onlar Akyazı'ya çok yakışacaklar."



Trabzon'dan Vali Yavuz'a ve başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu, dün Trabzon'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Usta ve Çubukçu önce Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti. Trabzonspor'un, kent için önemli bir değer olduğunu belirten Vali Yavuz, "Trabzon'un ve Trabzonlunun vazgeçilmezi olan Trabzonsporumuza herkesin ve her kesimin destek olması gerekir. Bizler devlet olarak her zaman bu kulübün yanındayız. İmkanlarımız dahilinde her türlü desteği vereceğiz" dedi. Yavuz, 2016-2017 sezonunun başlayacağını anımsatarak, Trabzonspor'a başarı diledi. Başkan Usta ve Asbaşkan Çubukçu, daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Usta, ülkenin üzerine 15 Temmuz ile kara bulutlar çöktüğünü dile getirerek, milletin feraseti ve gayreti ile o kara bulutların dağıldığını ifade etti. Gümrükçüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Trabzonspor'u güzel günlerin beklediğini söyledi.





#Onur Recep Kıvrak
#Trabzonspor
#Muharrem Usta
8 yıl önce