|

Yusuf Yazıcı idol olacak

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, Yusuf Yazıcı’nın satılacağı haberlerini de kesin bir dille yalanlayarak, ''Yusuf altyapıdan gelen futbolcular için bir model. Daha önce Hami ve arkadaşlarına benzemek isteyen çocuklar, artık Yusuf gibi olmaya çalışacak'' diye konuştu

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 08:13 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Gökhan Saral
Gökhan Saral

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral, takıma katılacak futbolcular ve genç yıldız Yusuf Yazıcı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Transferi; UEFA kriterleri, Trabzonspor’un yapısı ve koyulan hedef ekseninde gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Saral, camianın heyecan duyacağı ve Trabzonspor ismine yakışır bir mücadele ortaya koyacak kadroyu oluşturacaklarını söyledi. Başkan Muharrem Usta’nın transferi verilen raporlar doğrultusunda ve ihtiyaca göre tek başına yürüttüğünü söyleyen Saral, “Başkanımız ihtiyaç duyulan mevkileri tamamlama adına tespit edilen futbolcular ve kulüpleri ile temaslarını sürdürüyor. Bu transferlerin 2 Temmuz’da başlayacak kampın ikinci ayağına yetişeceğini umuyorum” dedi. Transferin sadece ekonomik şartlar boyutunda düşünülmemesi gerektiğine de dikkat çeken Gökhan Saral, öncelikli olarak UEFA kriterlerine dikkat etmek zorunda olduklarını belirterek, “Geçmiş yıllardan gelen borçlanma nedeniyle UEFA’nın dikkati üzerimizde. Bu bilinen gerçekten hareketle transferde bu kriterler dışına çıkma şansımız yok. Kiralık futbolcuların dönmesiyle artan futbolcu sayısını düşürüp, takviyelerimizi de kampa yetiştireceğiz” diye konuştu.

GELECEK 10 YILA DAMGA VURACAK

Bir süredir gündemde olan ve zaman zaman satılacağı yönünde haberler çıkan Yusuf Yazıcı’nın da durumuyla ilgili olarak konuşan Gökhan Saral, “Yusuf Yazıcı, genç bir futbolcumuz ve altyapıdan gelen başarılı bir isim. Dört ay gibi kısa bir zaman diliminde önce A takımda forma şansı buldu, daha sonra da A Milli oldu. Trabzonspor'un gelecek 10 yılına damga vuracak isimlerden biri olacaktır. Altyapı için önemli bir model. Futbolculuğunun yanı sıra kişilikli ve camia ile barışık bir isim. Trabzonspor altyapısında top oynayan futbolcular için önemli bir model olacağına inanıyorum. Daha önce Hami ve arkadaşlarına benzemek isteyen çocuklar, artık Yusuf gibi olmaya çalışacak” ifadelerini kullandı.

#​Trabzonspor
#Yusuf Yazıcı
#Gökhan Saral
7 yıl önce