|

Arsenal ile kripto para birimi CashBet'le sponsorluk anlaşması imzaladı

Premier Lig takımlarından biri olan Arsenal, sıra dışı bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Dünyaca ünlü takım bu sefer bilinen dünyaca ünlü bir şirket mobil yerine oyunlarda kullanılan ve kripto para birimi olarak bilinen CashBet’le aynı masada imzaları attı.

Yeni Şafak
13:44 - 25/01/2018 Thursday
Güncelleme: 14:10 - 25/01/2018 Thursday
Yeni Şafak
İmzalanan bu anlaşma, kripto para birimlerinin dünya devleri tarafından kabul görmeye başladığını gösteriyor.
İmzalanan bu anlaşma, kripto para birimlerinin dünya devleri tarafından kabul görmeye başladığını gösteriyor.

Günümüzde birçok insan tarafından bir yatırım aracı olarak görülen kripto paralar, dünyanın önde gelen devleri tarafından yavaş yavaş kabul görmeye başladı. Kısa vadede yaptığı hareketler ile büyük kar hedefleri kovalayan insanlar ve dev yatırımcılar diğer dünya devlerinin de kripto paralara entegre olmalarına neden oluyor.


Bu kervana en son dünyanın en ünlü spor kulüpleri arasında yerini Arsenal da katıldı. 60.000 koltuklu Emirates stadyumu ile Premier Liginin en büyük takımlarından biri olan Arsenal, bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Anlaşmayı ise mobil oyun platformlarında kullanılan kripto para olarak bilinen CashBet ile gerçekleşirdi. Buda dünyaca ünlü markaların yavaş yavaş kripto para piyasasına girdiğini ve sanal paraların kabul görmeye başladığını gösteriyor.

Yapılan anlaşma sonucu Arsenal’in baş ticari yetkilisi Vinai Venkateshan, Ortağımız olacak Cashbet Coin’i ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz” şeklinde açıklama yaptı. Anlaşma yapılan CashBet ise i-gaming içerik sağlayıcıları, operatörleri ve oyuncularının küresel olarak milyarlarca dolarlık bir pazarı hedeflenmesi nedeniyle Arsenal ile anlaşma yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.


Söz konusu yapılan bu anlaşmanın değeri henüz açıklanmadı. Lakin CashBet’in Arsenal ile yaptığı anlaşma sonrasında şirketin daha da çok değerlenmesi ön görülüyor. Ayrıca yapılan bu tür anlaşmaların diğer spor kulüplerinin de görülebileceği düşünülüyor.

#Arsenal
#CashBet
#Sponsor
6 years ago