|

PlayStation Türkiye ile Xbox Türkiye kapıştı

PlayStation VR ilk çıktığı günden bu yana oyun dünyasının yeni gözdelerinden biri olmaya devam ediyor. PlayStation VR hem özel hem de üçüncü parti oyunların da desteği ile sanal gerçeklik deneyimini artırırken, Xbox'un biraz canını sıkmışa benziyor.

Yeni Şafak
11:52 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:54 - 25/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Oyun sektörüne de önemli bir yenilik ve deneyim kazandıran PS VR sanal gerçeklik gözlüğü konusunda firmalar geliştirme çalışmalarına devam ederken oyun konsolları için yeni oyunlarda çıkıyor. Bugün çıkan Resident Evil 7'nin ilk bir sene boyunca yalnızca PlayStation VR'a özel olması görünüşe göre Xbox'un ve beraberinde de Microsoft'un biraz canını sıkmışa benziyor. Xbox TR resmi Twitter ve Facebook resmi sayfalarından kafasına günümüz VR cihazlarına benzer bir şey takmış üç kişinin bulunduğu retro temalı bir gif paylaşıldı. Paylaşımda ise "Harbi oyuncu; oyunu kafasına takmaz; kumandasını alır, oyununu oynar!" mesajı eklenmişti. Bu sözlerin PlayStation VR'a ve beraberinde Sony'ye bir gönderme olduğu açık. Tabii Sony Türkiye'de bu göndermeye karşılıksız kalmayarak bir paylaşım yaptı.





PlayStation VR'ın reklam filminden bir kesiti gif haline getirip paylaşan PlayStation Türkiye, "Oyunun geleceğini merak ediyorsanız, gelin denetelim" diyerek tarihi bir ayar verdi. Türkiye'de sayıca fazla olan PlayStation kullanıcıları da Xbox'ı yoğun bir şekilde bombalamaya başladı.





Bakalım bu karşılıklı mesajlar nereye kadar devam edecek.



#PlayStation Türkiye
#Xbox Türkiye
7 yıl önce