AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin: Çıplak arama yöntemi uygulansa en başta ben karşı çıkarım
00:09, 12/05/2022, PerşembeG: Güncelleme: 00:11, 12/05/2022, Perşembe

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin: Çıplak arama yöntemi uygulansa en başta ben karşı çıkarım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TVNET canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Zengin, çıplak arama iddiaları ile ilgili söylediği 'Şiddet gören kadın bir yılı beklemez' sözüyle 'kadınların gördükleri şiddeti ifade edemedikleri' yönündeki açıklamasının çelişip çelişmediği sorusuna yanıt verdi. Sözlerinin çelişmediğini ifade eden Zengin, 'Bu içeride olan kızlar FETÖ nedeniyle gözaltına alınmışlardı. Bunu örtmek için bu konuyu gündeme getirdiler. Mevzuatta onların tarif ettiği gibi bir arama yöntemi yok. Bir kişi üzerinde hiçbir şey kalmayacak şekilde aranamaz. Böyle bir şey olursa en başta ben karşı çıkarım.' dedi.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026