|

beIN Sports şifresiz izle! Şifresiz beIN Sports Haber frekans bilgileri

beIN Sports’u artık şifresiz bir şekilde canlı izleyebilirsiniz. Sporseverlere müjdeli haber. Spor haberleri artık beIN Sports Haber kanalı üzerinden şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. İşte şifresiz beIN Sport Haber kanalının frekans bilgileri ve ayarları.

Yeni Şafak
07:59 - 28/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:03 - 5/11/2017 Pazar
Diğer
beIN Sports Haber kanalı üzerinden artık spor haberleri şifresiz bir şekilde takip edilebilecek. Frekans bilgileri ise netleşti.
beIN Sports Haber kanalı üzerinden artık spor haberleri şifresiz bir şekilde takip edilebilecek. Frekans bilgileri ise netleşti.

beIN Sports’u artık şifresiz bir şekilde canlı olarak izleyebilirsiniz. Frekansları doğru şekilde girdiğiniz takdirde artık spor haberlerine ulaşabileceksiniz. Şu anda test aşamasında olan ve Digitürk üzerinden 83. kanal üzerinden test yayınlarına başlayan beIN Sports, sporseverleri sevindirdi. İşte şifresiz beIN Sports Haber kanalının frekans bilgileri ve ayarları.

beIN Media ile sezon başında 6 kanalla yayınlara başlayan beIN Sports, yeni kanalı olan beIN Sports Haber’i yayın hayatına aldı. Kanal, bugün itibarıyla Digiturk 83. kanaldan test yayınlarına başladı.

  • Bilindiği üzere beIN Sports, Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yayın haklarını elinde bulunduruyor.


beIN Sports Haber frekans bilgileri

Türksat 4A

12379 MHZ Horizontal ( Yatay )

DVB-S Sembol Oranı: 30000

FEC 3/3 Digitürk Kanal 83.

#beIN Sports
#Şifresiz beIN Sports
#beIN Sports Haber
6 yıl önce