|

Detoksfit nedir ve neden tercih edilir?

Detoksfit ile detoks maliyetten tasarruf edip kafanızın da karışmasına engel olabilirsiniz.

iLAN
11:04 - 23/05/2020 Cumartesi
Güncelleme: 13:28 - 8/09/2020 Salı
Diğer
Detoksfit
Detoksfit

Koronavirüs sürecinde evde kal çağrılarına uyuyoruz. Fakat bu süreçte hareketsizlik nedeniyle hem kilo alıyoruz hem de ödemlerimiz oluşuyor. Oluşan ödemler gereksiz kilo almamıza ve sağlığımızın bozulmasına neden olabiliyor.

Detoks Karışımını Yapmak Zor ve Zahmetli
Vücudumuzdaki fazlalıkları atmak için başvurduğumuz
, son derece karışık ve zor bir uygulama olması ile bilinir. Hem doğru malzemeleri bir araya getirmeli hem de uzun uğraşlar vermelisiniz. Bu soruna getirdiği çözüm ile son günlerde sıklıkla tercih edilen
, yüzde yüz doğal ve 16 farklı sebze ve bitkinin karışımından oluşuyor. Böylece detoks yaparken hem zamandan hem de maliyetten tasarruf edip kafanızın da karışmasına engel olun.


Koronavirüs Sürecinde Bağışıklığı Güçlendirmeliyiz
Koronavirüs salgınının olduğu bugünlerde doktorlar bağışıklık sistemini güçlendirmek gerektiğine dikkat çekiyor. Bu süreçte detoks yaparak bağışıklığımızı yüksek tutabiliriz.
Detoksfit
yetkilisi
Doğan Can Polat
, doğru malzemelerle etkili detoks yapmanın kişinin sağlığında ciddi öneme sahip olduğunu dile getirdi. Polat, “Bağışıklık sistemini bugünlerde her zamankinden daha fazla yüksek tutmalıyız. Doğru malzemeleri bir araya getirirsek detoks ile bunu başarabiliriz.
Detoksfit
, kişinin bu süreçte doğru ve tam bir detoks yapmasına olanak sağlıyor. Bu sayede kişinin bağışıklık sistemi ciddi oranda artıyor” dedi.
Kadınların Dönemsel Ağrılarına Çözüm Rezene
Kadınların özellikle regl döneminde büyük ağrılar çektiğinin altını çizen
Detoksfit
yetkilisi
Doğan Can Polat
, ağrıların yapacakları detoks ile son bulabileceğini sözlerine ekledi. Polat, “Dönemsel ağrı çeken kadınların sorunlarına çözüm olan rezene, karın ağrılarını azalıp şişkinlikleri önleme etkisine sahiptir. Rezene gibi rahatlatıcı etkiye sahip olan nane, özelliğinde yeşil yapraklı bitkileri de içerisinde bulunduran etkili bir
dir” diye konuştu.
Fazlalıklardan Kurtulmak İçin Detoks Uygulamalıyız
Fazla kilolardan ve ödemlerden kurtulmak için etkili bir detoks uygulamak gerektiğine işaret eden
Detoksfit
yetkilisi
Doğan Can Polat
, sözlerine şöyle devam etti:
“Vücudumuzda oluşan fazlalıkların bir kısmı yağ bir kısmı da atılması gereken toksinlerdir. Etkili bir detoks süreci ile hepsinden kolayca kurtulabiliriz.
Detoksfit
’in içerisinde yer alan yüzde yüz doğal bitki ve sebze karışımları size hem yağlarınızı yaktırır hem de atılması gereken, toksin, su, ödem gibi fazlalıklardan kurtulmanıza olanak sağlar. Maydanoz ve dereotu gibi karaciğerin toksin atmasına yardımcı olan besinlerle karaciğerimiz üzerinden oluşabilecek tüm sorunları ortadan kaldırın. Böylece daha sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayın.”
#detoks
#sağlık
#ödem
4 yıl önce