Bangladeş'te fillerin saldırısında 2 kişi öldü
14:35, 21/05/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 14:37, 21/05/2025, Çarşamba
AA

Tarlasından evine dönerken sürüyle karşılaşan bir başka kişi de fillerden birisinin saldırısına uğradı.
Bangladeş'in kuzeyindeki Sherpur şehrinde fil sürüsünün saldırısına uğrayan iki kişi hayatını kaybetti.
Dhaka Tribune gazetesinin haberine göre, Jhenaigati kasabasında 30'a yakın filin bulunduğu sürü, yerel saatle 21.00 sıralarında kalabalığa daldı.
Kendini korumaya çalışan halk, sopalarla filleri uzaklaştırmaya çalışırken bir kişi file fazla yaklaşınca ezilerek hayatını kaybetti.
Tarlasından evine dönerken sürüyle karşılaşan bir başka kişi de fillerden birisinin saldırısına uğradı.
Hayvanın hortumuyla havaya savrulan kişi, aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirdi.

Dünya
Hindistan'da fillerin saldırdığı gruptan 2 kişi hayatını kaybetti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.