Genel Kurul öncesi Carrefour'a küresel eylem: Boykot artırıldı

17:26, 26/05/2025, Pazartesi
Yeni Şafak
Genel Kurul öncesi Carrefour'a küresel eylem: Boykot artırıldı
Arşiv

İsrail'e desteği nedeniyle boykot edilen uluslararası süpermarket zinciri Carrefour, Genel Kurul’a gidiyor. 28 Mayıs tarihinde Paris’te gerçekleşecek kurul öncesinde küresel boykot eylemi başlatıldı. İnsan hakları aktivistleri, 28 Mayıs’a kadar Carrefour yöneticilerine mektuplar göndererek İsrail’e verilen desteğin kesilmesini, işgal edilen topraklardaki marketlerin satışının durmasını talep ediyor.

Küresel eylem düzenleyen insan hakları savunucuları hem sosyal medyadan hem de sahadan Carrefour'a karşı boykot çağrısı yapıyor. Marketlerin önüne giden aktivistler alışverişe gelenlere Filistin'de gerçekleşen katliamları anlatarak başka bir yerden alışveriş yapma çağrısında bulunuyor. Market yöneticilerine mektuplar yazılarak siyonist İsrail'e desteğin bitirilmesi talep ediliyor.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026