|

Burkay, BTSO'ya yeniden talip

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, başkanlık yarışında yeniden aday olduğunu açıkladı. Kentte örnek projelerle başlattıkları değişim ve dönüşüm rüzgârının, başta Marmara Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’nin uygulama sahasına girdiğini ifade eden Burkay, özel sektörün gücüne güç katan hizmet odaklı bir modelle şimdi yeni bir dönemin kapılarını araladıklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:45 - 10/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​Katma değerli üretimin merkezi olan Bursa yakaladığı büyük başarıyı önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi hedefliyor.
​Katma değerli üretimin merkezi olan Bursa yakaladığı büyük başarıyı önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi hedefliyor.

Katma değerli üretimin merkezi olan Bursa yakaladığı büyük başarıyı önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi hedefliyor. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, dün hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında, odanın 2013 yılından bu yana yapılan çalışmalarını ve yeni dönem projelerini kamuoyuyla paylaştı.

BİR DÖNEM DAHA

Nisan ayında yapılacak BTSO Başkanlık seçimlerine yeniden aday olduğunu belirten İbrahim Burkay, kentin geleceğine ve güçlü potansiyeline inanan iş insanları olarak çıktıkları yolda 5 yıllık süreçte hayal gibi görünen birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Bursa’da örnek projelerle başlattıkları değişim ve dönüşüm rüzgârının, başta Marmara Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’nin uygulama sahasına girdiğini ifade eden Burkay, özel sektörün gücüne güç katan hizmet odaklı bir modelle şimdi yeni bir dönemin kapılarını araladıklarını bildirdi. Burkay, “Elde ettiğimiz başarıları sürdürülebilir kılmak adına mevcut projelerimizi geliştirmeye ve Bursa iş dünyamızın önünü açmayı sürdüreceğiz" dedi.

DÖNÜŞÜMÜN FİTİLİNİ ATEŞLEDİK

Türkiye’nin gerek sınırlarının ötesinde gerekse de yurt içinde haklı ve güçlü mücadelesi sürerken, kendilerinin de ülkenin hedeflerine liderlik ederek büyüyen bir Bursa yolunda önemli mesafeler kat ettiklerini aktaran Burkay, Bursa’nın ticaret ve sanayi hayatındaki tüm dinamiklerinin gönülden arzuladıkları değişim ve dönüşüm sürecinin de fitilini ateşlediklerini ifade etti.

#Türkiye
#BTSO
#İbrahim Burkay
6 yıl önce