|

Taşınma eksiksiz olacak

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 30 ve 31 Aralık'ta yapılması planlanan taşınma sürecinin titizlikle ve eksiksiz olarak tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Yasin Yılmaz
04:00 - 22/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:22 - 22/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
İstanbul Havalimanı
İstanbul Havalimanı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıklamasında, "Taşıma işlemi 1 Ocak 2019 itibariyle hızlandırılacak ve yolcu konforundan taviz verilmeden Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na uçak seferleri ve yer hizmetleri kademeli olarak taşınacaktır" denildi.

TAŞINMA KADEMELİ OLARAK HIZLANACAK

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan bakanlık, şu ifadelere de yer verdi: "Bu büyüklükteki bir operasyonun gerçekleştirilirken havayolu ve yer hizmetleri firmaları çalışanlarının da eğitimleri, kullanılacak ekipmanların taşınması, kurulumu ve kullanılması süreçleri de titizlikle izlenmekte bu sürecin eksiksiz olarak tamamlanması planlanmaktadır. Bu doğrultuda kademeli olarak gerçekleştirilen
taşıma işlemi
1 Ocak 2019 tarihi itibariyle hızlandırılacak ve yolcu konforundan taviz verilmeden Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na uçak seferleri ve yer hizmetleri kademeli olarak taşınacaktır.
#Atatürk Havalimanı
#İstanbul Havalimanı
#Taşınma
5 yıl önce