|

Yeni KOBİ destek paketinde neler var? Erdoğan'dan 2022 KOBİ destek paketleri açıklaması!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kullandırılacak 3 yeni destek paketinin müjdesini verdi. Peki, yeni KOBİ destek paketinde neler var? Yeni KOBİ destekleri neler? İşte son dakikla haberinin detayları...

18:45 - 31/01/2022 Pazartesi
Güncelleme: 18:56 - 31/01/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
kobi desteği
kobi desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! 3 yeni destek paketini duyurdu. Kredi Garanti Fonu kredi desteği sağlayacak. Peki, 2022 KOBİ destek paketinde neler olacak?

YENİ KOBİ DESTEKLERİ NELER?

Erdoğan'ın yeni KOBİ desteğine ilişkin açıklaması şöyle:

"Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kullandırılacak 3 yeni destek paketi. İşletme harcamalarında kartlı ödeme desteğini; KOBİ ve KOBİ dışı tüm firmaların finansmana erişimi sağlamak için hazırladık.

Yatırım Destek Paketi, Kalkınma Planı'ndaki öncelikli sektörlerden başlayarak Katma Değeri yüksek ürünlerin üretimine yönelik çalışan firmaları kapsamaktadır.

İhracat Destek Paketi ise; Döviz kazandırıcı faaliyet yürüten ve ihracat potansiyeli taşıyan KOBİ'lerimize hitap etmektedir. Bu 3 paketle 60 milyar liralık bir kefalet limiti açıyoruz."

#KOBİ
#kobi destek paketi
#2022 kobi destek paketi
#kobi desteği
#erdoğan kobi desteği
2 yıl önce