|

Çekmeköy'ün kalitesi AB Invest'le yükseliyor

Şehir yaşamının hızlı temposunun ve değişen hayat şartlarının tüm detayları düşünülerek Tatsuya Yamamoto tarafından tasarlanan White Side Apartments, Çekmeköy'de hayata geçiyor

00:00 - 1/01/2008 الثلاثاء
Güncelleme: 00:27 - 1/01/2008 الثلاثاء
Yeni Şafak
Çekmeköy'ün kalitesi AB Invest'le yükseliyor
Çekmeköy'ün kalitesi AB Invest'le yükseliyor

Şehir yaşamının hızlı temposunun ve değişen hayat şartlarının tüm detayları düşünülerek tasarlanan White Side Apartments, İzlanda'nın ikinci en büyük finansal kuruluşu Landsbanki 'nin yatırım fonu Laref ile Çekmeköy'de hayata geçiyor. Avrupa emlak piyasasında konut kredileriyle uzmanlaşan ana kuruluşu Millennium BCP'nin tecrübesini Türkiye'ye getiren Millenium Bank ile oluşturduğu çözüm ortaklığı sayesinde kişiye özel ödeme planları ve farklı kredilendirme seçenekleriyle alıcılara sunulacak White Side Apartments'da daireler, 150 bin dolardan 600 bin dolara değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

LAREF ORTAKLIĞI İLE LÜKS YAŞAM

White Side Apartments, AB Invest tarafından Kuzey Avrupalı bir gayrimenkul yatırım fonu olan Laref'in ortaklığında Anadolu Yakası'nın parlayan yıldızı Çekmeköy'de inşa ediliyor. Gayrimenkul alanında yatırım ve geliştirme faaliyetlerini 2005 yılından itibaren sürdürmekte olan AB Invest tarafından geliştirilen White Side Apartments, kişiliğini yansıtmak ve yaşam kalitesini yüksek tutmak isteyenlere seçenek sunuyor.

150 BİN DOLARA DAİRELER

Avrupa emlak piyasasında konut kredileriyle uzmanlaşan ana kuruluşu Millennium BCP'nin tecrübesini Türkiye'ye getiren Millenium Bank ile oluşturduğu çözüm ortaklığı sayesinde kişiye özel ödeme planları ve farklı kredilendirme seçenekleriyle alıcılara sunulacak White Side Apartments'da daireler 150 bin dolardan - 600 bin dolara değişen fiyatlarla satışa sunulacak. Ev sahiplerine, "kendilerini özel hissetmelerini sağlayacak katma değeri yüksek mekanlar yaratmak" fikrinden yola çıkarak geliştirilen White Side Apartments'da 242 daire yer alıyor. Yapımı Hazinedaroğlu-Özkan İnşaat tarafından üstlenilen projenin 2009 yılında tamamlanması planlanıyor.


Ulaşım kolaylığı da çekici, kendisi de

Düşük deprem riski nedeniyle gayrimenkul yatırımlarının gözdesi durumuna gelen Çekmeköy-Ümraniye'nin merkezi noktalarla ulaşım bağlantılarının son derece güçlü olması projeye katma değer katıyor. Çamlıca'ya 12, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 kilometre uzaklıkta olan White Side Apartments, dört yıl sonra hizmete girecek metroya ise beş dakika yürüme mesafesinde inşa edildi. Projede, site güvenliği yüksek çözünürlüklü, gündüz ve gece görüşlü kameralarla sağlanacak. Otopark ve site girişi gibi önemli noktalar dijital ortamda kayıt altına alınacak. Whiteside Apartments, ortak alanlarda kablosuz internet bağlantısı, her mevsim kullanılabilen yüzme havuzu, sauna, buhar odası, tenis kortu, basketbol sahası, peyzajlandırılmış ortak alanları ve yürüyüş parkuru ile dinamik, nezih ve keyifli bir sosyal yaşam alanı öneriyor. Tatsuya Yamamoto/TAGO Mimarlık ofisinin deneyimi ile Avrupa yaşam standartlarını bir araya getiren projede, daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve Loft olarak adlandırılan dubleks çatı katı şeklinde sunuluyor. Daire içinde yer alan Akıllı Ev güvenlik sensörleriyle daire sahibi yangın, gaz kaçağı, su basması ve hırsızlığa karşı güvende olacak. Ayrıca dairedeki ısı kontrolü de uzaktan kumanda ile yönetilebilecek.





٪d سنوات قبل