|

Ailesini katletti

Muş’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisi, ailesi ve yakınlarından 5 kişiyi öldürdü. İki yaşındaki oğlu, eşi, yengesi, kız kardeşi ve amcasının gelinini öldüren ve ortadan kaybolan Mehmetcan Aykan’ı bulmak için il genelinde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 23:51 - 8/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Cinnet getirdi, ailesini katletti.
Cinnet getirdi, ailesini katletti.

Muş’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki evli ve 6 çocuk babası Mehmetcan Aykan silahla ateş açarak ailesi ve yakınlarından 5 kişiyi öldürdü. Aykan, Sungu Beldesi’ndeki evine gitti. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışmada tabancasını çıkaran Aykan, önce 1,5 yaşındaki oğlu Musab ile eşi Ayten’i vurdu. Ardından evinden çıkarak amcasının evine giden Mehmetcan Aykan; kız kardeşi Sultan, ağabeyinin eşi Vahide ve amcasının gelini Besra’ya rastgele ateş etti. Olayda yaralanan Musab ile Vahide Aykan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, diğer 3 kişi ise olay yerinde hayatlarını kaybetti. Ameliyata alınan yaralılar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.


JANDARMADAN OPERASYON

Olayın ardından firar eden Aykan’ın bulunması için operasyon yapan jandarma ekipleri, iz takip köpeği ‘Hızar’la arama çalışması başlattı. Jandarma özel harekat timleri ve korucuların da katıldığı arama çalışmasında, kilometrelerce alan tarandı.

#Muş
#Güvenlik
#Katliam
7 yıl önce