Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'de hayatını kaybeden Hind Rajab'ın ailesini kabul etti
19:46, 06/10/2026, SalıG: Güncelleme: 19:58, 06/10/2026, Salı
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hind Rajab'ın ailesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'de İsrail saldırısı sonucu araçta mahsur kalarak yaşamını yitiren 6 yaşındaki Filistinli Hind Rajab'ın ailesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'de İsrail'in saldırısı sonucu bir araçta mahsur kalarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Filistinli Hind Rajab'ın ailesini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Kabulde, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yer aldı.

İsrail tarafından şehit edildi
Gazze şehrinin Tel el-Heva Mahallesi'nde İsrail güçlerinin hedefi olan 6 yaşındaki Hind Rajab, araçtaki akrabalarının öldürülmesinin ardından saatlerce Kızılay ekipleriyle telefonda yardım beklemişti. İsrail kuşatması nedeniyle günlerce ulaşılamayan ve dünya kamuoyunun hafızasına kazınan küçük Hind ile kendisini kurtarmaya giden sağlık görevlilerinin günler sonra cansız bedenlerine ulaşılmış, olay işgalci gücün en kanlı savaş suçlarından biri olarak kayıtlara geçmişti.


Hayat
Gazzeli çocuğun yürek burkan notu: Enkazlar arasında çocukluğumu arıyorum

Dünya
Kassam Tugayları şehit Yahya Sinvar'ın yeni görüntülerini yayınladı

Dünya
İşgalci İsrail ordusu 'bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu' iddiasıyla bir Filistinliyi vurdu