|

Kahreden ziyaret: 2 ölü, 1 kayıp

Balıkesir'e akraba ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, dereye yuvarlandı. Kazada baba Harun Deniz ile oğlu Mustafa (8) öldü, eşi yaralandı. Kaybolan 4 yaşındaki Uğur için ekipler seferber oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:24 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Balıkesir'e akraba ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, dereye yuvarlandı.
Balıkesir'e akraba ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, dereye yuvarlandı.

Balıkesir'de akraba ziyareti acı son buldu. Bursa'da yaşayan Harun Deniz (33), önceki gün eşi Melek Deniz (28), çocukları 8 yaşındaki Mustafa ve 4 yaşındaki Uğur Deniz'le birlikte memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesindeki yakınlarını ziyaret etmek için yola çıktı.



DEREYE YUVARLANDI


Deniz idaresindeki 10 VR 306 plakalı otomobil, Akyayla Mahallesi civarında kontrolden çıkarar yaklaşık 50 metre yükseklikten dereye yuvarlandı. Yakınları, ailenin gecikmesinden şüphelenip onları aramaya çıktı. Dereye yuvarlanan otomobili bulan yakınları, yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri trafından otomobilin yakınlarında bir ağaca tutunmuş halde bulunan Melek Deniz hastaneye kaldırıldı.





DALGIÇLAR ARIYOR


Sürücü Harun Deniz ile oğlu Mustafa'nın (8) cesetlerine otomobilin yaklaşık 100 metre uzağında ulaşıldı. Ailenin küçük oğlu Uğur Deniz'i (4) bulamayan jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinden yardım istedi. Bölgeyi tarayan ekipler de Uğur'un cesedine ulaşamadı. Bunun üzerine bölgeye dalgıçlar sevk edildi. Akıntının yoğun olduğu dereyi karış karış tarayan dalgıçlar, kayıp çocuğun cesedinin bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


#Balıkesir
#Bursa
7 yıl önce